Все аптеки Украины
Киев (адрес не указан)

Квертинімуно капсули контейнер полімерний, №60 Лікарський препарат

  • Інструкція
  • Про препарат
  • Ціни
  • Карта
Квертинімуно
Інструкція із застосування Квертинімуно капсули контейнер полімерний, №60

Квертинімуно інструкція із застосування

Характеристика

кверцетин — біофлавоноїд, який є потужним антиоксидантом. Має протизапальні, капіляростабілізуючі, імуностимулюючі, противірусні, антиалергічні, репаративні, радіопротекторні властивості, захищає клітини органів від пошкоджень вільними радикалами та відновлює їх функції. Кверцетин знижує проникність капілярів, покращує кровообіг та кровопостачання внутрішніх органів.
Цинку оксид — важливий мікроелемент, сильний антиоксидант для нормалізації роботи імунної, гормональної систем, обміну речовин, загоєння ран та роботи головного мозку. Цинк необхідний при остеопорозі та дегенерації сітківки ока, для формування кісток, синтезу білків, у тому числі колагену, для покращення функції передміхурової залози, сперматогенезу, при порушенні толерантності до глюкози. Сприяє хорошому вигляду шкіри та волосся.
Вітамін D3 — відповідає за рівень фосфору та кальцію в організмі, сприяє збереженню та укріпленню кісткової і м’язової тканини, контролює роботу імунної, серцево-судинної, ендокринної та нервової систем, сповільнює процеси старіння організму.
Вітамін С — має протизапальні, імуномодулюючі, антиоксидантні властивості, сприяє продукції інтерферону. Допомагає організму синтезувати колаген, забезпечує доставку вітаміну D в клітини, полегшує засвоєння заліза організмом, відновлює структуру ендотелію, зменшує вміст ХС в крові, захищає кришталик ока від руйнування вільними радикалами.
Комбінація активних компонентів КвертинІмуно сприяє зміцненню імунітету, відновленню захисних сил організму в період сезонних епідемій грипу та ГРВІ, нормалізації обміну речовин, покращенню загального стану та енергетичного ресурсу організму. Попереджує виникнення респіраторних захворювань при сезонних спалахах, їх ускладнення, пришвидшує одужання та відновлення після хвороби.

Рекомендації з вживання

дієтична добавка до раціону харчування, за рекомендацією лікаря, для дорослих та дітей від 14 років як додаткове джерело біофлавоноїду кверцетину, цинку, вітамінів С та D3. Сприяє нормальній роботі імунної системи та зниженню втомлюваності.
Спосіб вживання та дози: вживати дорослим та дітям віком від 14 років по 1–2 капсули на добу під час їди, запиваючи достатньою кількістю води.
Термін споживання: до 30 днів, за необхідності та під час підвищення сезонної захворюваності курс споживання можна повторити після узгодження з лікарем.
Застереження при споживанні: індивідуальна чутливість до компонентів, період вагітності, годування грудьми, діти віком до 14 років.
Перед вживанням добавки дієтичної рекомендована консультація лікаря.
Не перевищувати зазначену рекомендовану добову дозу.
Не використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.
Не вживати після закінчення строку придатності, зазначеного на упаковці.
Не є лікарським засобом.

Умови зберігання

в оригінальній упаковці, у сухому, захищеному від вологи та світла, недоступному для дітей місці, при температурі не вище 25 °С.