ПАРАНІКС® ШАМПУНЬ ДЛЯ ЗАСТОСУВАННЯ ПІСЛЯ ЛІКУВАННЯ ПЕДИКУЛЬОЗУ (PARANIX® SHAMPOO FOR USE AFTER PEDICULOSIS TREATMENT) (557825) - інструкція із застосування Косметичні засоби

  • Інструкція
  • Ціни
  • Карта
ПАРАНІКС<sup>&reg;</sup> ШАМПУНЬ ДЛЯ ЗАСТОСУВАННЯ ПІСЛЯ ЛІКУВАННЯ ПЕДИКУЛЬОЗУ (PARANIX<sup>&reg;</sup> SHAMPOO FOR USE AFTER PEDICULOSIS TREATMENT)

ПАРАНІКС ШАМПУНЬ ДЛЯ ЗАСТОСУВАННЯ ПІСЛЯ ЛІКУВАННЯ ПЕДИКУЛЬОЗУ інструкція із застосування

Характеристика

Паранікс шампунь після лікування педикульозу спеціально розроблений для використання разом з протипедикульозних спреєм від вошей Паранікс. М’яка формула шампуню вимиває волосся, робить їх більш здоровими і блискучими, полегшує розчісування і забезпечує необхідний після лікування догляд. Полегшує вичісування вошей і гнид.

Рекомендації по використанню

Паранікс шампунь після лікування педикульозу слід використовувати після протипедикульозного спрею від вошей Паранікс, а також після використання інших засобів від вошей.
Нанести необхідну кількість шампуню на волосся і розподілити його по всій довжині. Перед нанесенням шампуня змочувати волосся не потрібно. Потім додати трохи води і ретельно вспенити шампунь, після чого змити його теплою водою.
Розчесати мокре волосся густим гребінцем з тонкими зубцями, щоб вичесати мертвих вошей і гнид.

Протипоказання

не використовувати спрей в осіб з індивідуальною гіперчутливістю до будь-якого компонента препарату; у дітей віком до 6 міс.

Побічна дія

свербіж та подразнення навколо очей, лущення шкіри голови,
контактне подразнення та почервоніння шкіри голови, вух або шиї.

Особливості застосування

тільки для зовнішнього використання. При випадковому проковтуванні шампуню слід звернутися до лікаря. Слід уникати контакту з очима та слизовими оболонками (рот, ніс). При потраплянні засобу в очі негайно промити великою кількістю води. Не застосовувати засіб у разі наявності алергії на будь-який його компонент. У разі раптової появи висипу, подразнення або інших ознак підвищеної чутливості негайно припинити використання засобу та вимити волосся звичайним шампунем.

Умови зберігання

при температурі 2–25 °С в місці з помірною вологістю.