Все аптеки Украины
Киев (адрес не указан)

Плантарум (Plantarum) (514846) - інструкція із застосування Дієтичні добавки

  • Інструкція
  • Ціни
  • Карта
  • Діагнози
Плантарум (Plantarum)
Ціна в місті Київ
від 293,32 до  456,63 грн
Без рецепта
Інструкція із застосування Плантарум капсули, №15
Форма випуску
Капсули
Кількість штук в упаковці
15 шт.
Виробник

Плантарум інструкція із застосування

Характеристика

може бути рекомендовано в раціонах дієтичного харчування як додаткове джерело мікробіоти — нормальної мікрофлори кишечнику людини.
Плантарум — пробіотик з інноваційним складом, що містить пробіотичні штами мікроорганізмів, які були спеціально підібрані за їх корисними властивостями для покращення розумової діяльності (поліпшення пам’яті та процесу мислення) і психічного здоров’я при таких станах, як стрес, тривога, депресія.
Штами живих мікроорганізмів Плантарум є компонентом двоспрямованої системи зв’язку — «вісь мікробіота — кишечник — мозок», яка об’єднує нервові, ендокринні, метаболічні та імунологічні сигнали між кишечником та головним мозком.
Штам Плантарум Lactobacillus brevis СЕСТ 7480 спеціально підібраний за його здатність виробляти нейромедіатори ГАМК (гамма-аміномасляна кислота) та дофамін. ГАМК є основним гальмівним нейромедіатором, що регулює емоційні процеси — тривогу та депресію. Дофамін бере активну участь у процесах винагороди, мотивації та навчання, концентрації та уваги.
Штам Плантарум Lactobacillus plantarum СЕСТ 7485 спеціально підібраний за його здатність виробляти ацетилхолін та поліфосфатні гранули, що посилюють бар’єрну функцію та зменшують вираженість запалення в епітелії кишечнику.
Продемонстровано, що споживання протягом 12 тиж штаму Lactobacillus plantarum впливає на рівень нейромедіаторів у кишечнику та знижує рівні прозапальних цитокінів у плазмі крові. Згідно з оцінюванням за опитувальником DASS-42 (Depression Anxiety Stress Scales/Шкала депресії, тривоги та стресу), зменшувалася вираженість симптомів стресу, тривоги і загальних психологічних показників серед дорослих, які зазнали стресу, порівняно з групою, яка отримувала плацебо. Одночасно це супроводжувалося зниженим рівнем кортизолу (гормону стресу) в плазмі крові.

Рекомендації з вживання

не перевищувати рекомендовану добову дозу. Не рекомендується використовувати Плантарум у разі підвищеної чутливості до будь-якого з його компонентів. Вагітним і жінкам, які годують грудьми, особам з пригніченим імунітетом перед вживанням необхідно проконсультуватися з лікарем. Плантарум не слід вживати як заміну повноцінного раціону харчування.
Спосіб вживання: внутрішньо дорослим по 1 капсулі на добу після прийому їжі, запиваючи достатньою кількістю води. Перед вживанням рекомендована консультація лікаря.
Рекомендований термін вживання — 3 міс, в подальшому термін вживання узгоджується з лікарем.
Дієтична добавка. Без ГМО.
Не є лікарським засобом.

Умови зберігання

зберігати в оригінальній упаковці при температурі не вище 25 °С, у сухому та захищеному від світла, недоступному для дітей місці.