Біалє HELP Канадський йогурт + D3 капсули 250 мг №30

Ціни в Житомир
від 278,39 грн
В 3 аптеках
Знайти в аптеках
Характеристики
Виробник
Форма випуску
Капсули
Умови продажу
Без рецепта
Дозування
250 мг
Кількість штук в упаковці
30 шт.

БІАЛЄ HELP КАНАДСКИЙ ЙОГУРТ + D3 інструкція із застосування

Біалє HELP Канадський йогурт + D3

Згідно з ТУ У 10.8–31364232–009:2015

Склад 

активні інгредієнти: життєздатні культури — не менше 2,5х109 КУО: Lactobacillus саsеi Rosell-215, Bifidobacterium animalis subsp. lactis LAFTI B94, Lactobacillus delbruesckii ssp. bulgaricus, Streptococcus thermophilus; вітамін D3 — 50,0 мкг (µg) (2000 МО);

допоміжні речовини: наповнювачі: лактоза, мальтодекстрин, антиспікаючий агент магнію стеарат, атиоксидант аскорбінова кислота; капсула желатинова.

Дієтична добавка містить молочні продукти та може містити сліди сої

Рекомендації щодо споживання

Дієтична добавка до раціону харчування — пробіотик та джерело вітаміну D3. Сприяє загальному зміцненню організму, підвищенню імунітету, нормалізації функціонування шлунково-кишкового тракту, підтримці балансу мікрофлори кишечника. Допомагає відновленню і стабілізації мікрофлори кишечника під час лікування антибіотиками та підвищує засвоєння кальцію з їжею для підтримки стану опорно-рухового апарату.

Дієтичні добавки не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Рекомендовано вживати дітям віком від 7 років та старше по 1 капсулі 1 раз на 2 доби, дорослим — по 1 капсулі на добу. Капсули споживають під час вживання їжі, запиваючи достатньою кількістю рідини.

Не перевищувати зазначену рекомендовану кількість для щоденного споживання.

Перед застосуванням потребує консультації з лікарем.

Протипоказання

Дітям до 7 років, індивідуальна чутливість до компонентів продукту.

Застереження

Вагітним та жінкам в період лактації застосовувати за призначенням та під наглядом лікаря (добову дозу визначає лікар).

Форма випуску

По 30 капсул у контейнері, упакованому у картонну коробку.

Маса нетто вмісту капсули

250 мг (mg).

Умови зберігання

Зберігати в оригінальній упаковці в холодильнику за температури від 2 °C до 8 °C. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Строк придатності

3 роки від дати виробництва.

Дата завершення мінімального терміну придатності “Краще спожити до кінця…” та номер партії (серії) виробництва

Вказано на упаковці.

Не є лікарським засобом

Назва та адреса виробника 

Інститут Розель, Lallemand Health Solutions Inc., 8480, бульвар Св. Лаврентія, Монреаль, Квебек, H2P 2M6, Канада (Institut Rosell Plant, Lallemand Health Solutions Inc., 8480, boul. Saint-Laurent, Montreal, Quebec, H2P 2M6, Canada).

Виробник (фасування) (відповідальний за інформацію про харчовий продукт)

ТОВ “АСТРАФАРМ”, вул. Київська, 6, м. Вишневе, Бучанський р-н, Київська обл., 08132, Україна. Тел.: +380 44 239 08 99.

Штрих-код (в системі GS 1): вказано на упаковці.

Знак для товарів та послуг (за наявності): вказано на упаковці.

ХАРАКТЕРИСТИКА

Біалє HELP Канадський йогурт + Dрозроблено Інститутом Розель (Монреаль, Канада), піонером у галузі виробництва пробіотиків з 1934 року. Наразі Інститут Розель є дослідницьким центром міжнародної корпорації Lallemand Health Solutions (Канада–Франція), відомої у всьому світі науковими дослідженнями, розробкою та виробництвом оригінальних пробіотичних продуктів, що реалізуються в більш ніж 60-ти країнах світу.

Lactobacillus саsеi — це тип бактерій, який природно зустрічається в організмі людини. Він виступає «добрим поліцейським» для організму. Дія цих бактерій, в якості пробіотика, спрямована на позитивний вплив на здоров’я людини.

Bifidobacterium (біфідобактерії) — найбільш вивчений пробіотик в світі, дію якого підтверджено документально. Більшість клінічних досліджень і наукових публікацій свідчать про те, що пробіотичні бактерії Bifidobacterium animalis subsp. lactis, окремо або в поєднанні з пробіотичними бактеріями інших штамів, можуть корисно впливати на роботу шлунково-кишкового тракту та імунної системи.

Вітамін D3 – це природна форма вітаміну D, що утворюється у тварин і людей. Він необхідний для функціонування паращитовидних залоз, кишечнику, нирок і кісткової системи. Відіграє істотну роль в абсорбції кальцію і фосфатів з кишечнику, у транспорті мінеральних солей і в процесі кальцифікації кісток, регулює виведення кальцію і фосфатів нирками. Концентрація іонів кальцію впливає на ряд важливих біохімічних процесів, що зумовлюють підтримку тонусу м’язів скелетної мускулатури, беруть участь у проведенні нервового збудження та впливають на згортання крові. Вітамін D3 також бере участь у функціонуванні імунної системи, що впливає на виробництво лімфокінів.

Живі пробіотичні штами Lactobacillus delbruesckii ssp. bulgaricus, Streptococcus thermophilus (відомі як болгарська паличка) були вперше виділені болгарським студентом-медиком Стаменом Григоровим з йогурту ще у 1905 році. Подальші дослідження показали, що ці корисні молочнокислі бактерії сприяють нормалізації мікрофлори кишечника та підвищенню імунітету.

Біалє HELP Канадський йогурт + D3 виготовлений за ексклюзивною технологією мікрокапсуляції Probiocap®, яка надійно захищає корисні молочнокислі бактерії від впливу кислотності шлункового соку, тиску та високої температури.

«Пробіотики — це живі мікроорганізми, вживання яких у певному дозуванні надає позитивний вплив на стан здоров'я» (ВООЗ, 2001).

Кількісний та якісний склад нормальної мікрофлори може легко порушитися під впливом:

– захворювань органів травлення,

– кишкових інфекцій,

– прийому антибіотиків,

– незбалансованого харчування,

– порушень імунітету,

– стресових ситуацій,

– травм та операцій,

– гормональної та променевої терапії і т. д.

Основні позитивні ефекти вживання якісних пробіотиків:

– відновлення балансу нормальної мікрофлори кишечника;

– вплив на патогенні і умовно-патогенні бактерії;

– зміцнення слизового бар'єру кишечника;

– підвищення місцевого імунітету.