Все аптеки Украины
Киев (адрес не указан)

Бріомосс пастилки, №24 Лікарський препарат

  • Інструкція
  • Про препарат
  • Ціни
  • Карта
Бріомосс
Форма випуску
Пастилки
Кількість штук в упаковці
24 шт.
Медичні вироби
Сертифікат
1 від 12.05.2020
Інструкція із застосування Бріомосс пастилки, №24

Бріомосс інструкція із застосування

Характеристика

Бріомосс — це медичний виріб у формі пастилок, який під час розсмоктування покриває слизову оболонку порожнини рота та горла. Екстракт ісландського моху та інші компоненти створюють мукоадгезивну плівку, яка захищає від подразнювального впливу зовнішніх факторів, таких як бактерії чи віруси.
Медичний виріб містить натуральні екстракти ісландського моху, мальви та липи, багаті в’яжучими речовинами, які покривають слизову оболонку ротової порожнини та горла, захищаючи та покриваючи чутливі нервові закінчення (які відповідають за відчуття болю в горлі та реакцію кашлю).
Гіалуронова кислота, що також входить до складу пастилок та є одним з активних компонентів утворюваної захисної плівки, додатково інтенсивно зволожує сухі та подразнені слизові оболонки, що приносить полегшення.
Бріомосс, завдяки перерахованим вище властивостям інгредієнтів, захищає горло, заспокоює подразнені та сухі слизові оболонки та зменшує неприємні відчуття, пов’язані із сухим кашлем та хрипотою.
Пастилки Бріомосс використовують для відповідного захисту та зволоження слизової оболонки ротової порожнини та горла. За рахунок екстракту ісландського моху та інших компонентів підтримується захист та зволоження слизової оболонки ротової порожнини та горла, зменшується відчуття сухості, печіння, біль у горлі, особливо під час ковтання. Бріомосс також зменшує вираженість симптомів сухого кашлю та хрипоти.
Рекомендується використовувати для:
– підтримки захисту слизових оболонок при запаленні ротової порожнини та горла різного походження, наприклад фарингіт, тонзиліт або афтозний стоматит;
– полегшення дискомфорту, спричиненого сухим кашлем та хрипотою;
– для людей, які інтенсивно навантажують голосові зв’язки (вчителі, викладачі, співаки, диктори тощо);
– для людей із сухістю слизової оболонки порожнини рота;
– для людей, які піддаються впливу особливо небезпечних зовнішніх факторів, таких як сухе, кондиційоване, холодне або забруднене повітря.

Рекомендації по використанню

медичний виріб слід використовувати відповідно до інструкції з використання.
У разі будь-яких сумнівів або якщо симптоми зберігаються довше, рекомендується звернутися до лікаря.
Дозування. Дорослі та діти віком від 4 років: 1–2 пастилки в ротову порожнину кілька разів на добу.
Не використовувати після закінчення терміну придатності, зазначеного на упаковці. Не використовувати у разі пошкодження упаковки (блістера).
Спосіб використання
Розсмоктувати по 1–2 пастилки кілька разів на добу.
Використовувати для дітей віком старше 4 років .
Пастилки не слід ковтати або розжовувати. Рекомендується залишати пастилку в роті до повного розчинення.
Увага: Бріомосс містить підсолоджувач ацесульфам калію, який є джерелом фенілаланіну. Надмірне споживання може спричинити проносний ефект.
Рекомендується вживати лише дітям віком від 4 років, які можуть смоктати пастилки, під наглядом дорослого, через можливість проковтування та задухи.

Протипоказання

підвищена чутливість (алергія) до інгредієнтів продукту. Фенілкетонурія.
Не використовувати у дітей віком до 4 років.

Умови зберігання

в оригінальній упаковці при температурі не вище 25 °С у недоступному для дітей місці.