Все аптеки Украины
Киев (адрес не указан)

Депріліум® (Deprilium®) (392891) - інструкція із застосування Дієтичні добавки

  • Інструкція
  • Ціни
  • Карта
  • Діагнози
Депріліум<sup>&reg;</sup> (Deprilium<sup>&reg;</sup>)
Ціна в місті Київ
від 407,57 до  674,49 грн
Без рецепта
Інструкція із застосування Депріліум® капсули 340 мг, №30
Форма випуску
Капсули
Дозування
340 мг
Кількість штук в упаковці
30 шт.
Виробник

Депріліум інструкція із застосування

Характеристика

S-аденозил-L-метіонін — речовина природного походження, що міститься в усіх клітинах організму та бере участь у понад 200 метаболічних процесах. S-аденозил-L-метіонін проникає через ГЕБ та бере участь у синтезі нейромедіаторів ЦНС (зокрема серотоніну, катехоламінів, мелатоніну, гістаміну).
L-метилфолат — біологічно активна форма фолієвої кислоти (вітамін B9), яка є важливою поживною речовиною. За даними низки досліджень, при депресіях відмічають зниження рівня фолату у сироватці крові. L-метилфолат не потребує додаткових перетворень в організмі і є єдиною формою фолієвої кислоти, яка проникає через ГЕБ. Метилфолат відіграє важливу роль у синтезі основних нейромедіаторів ЦНС, амінокислот, білків та нуклеїнових кислот.
Метилкобаламін — одна з активних форм вітаміну B12. Вітамін B12 бере участь у поділі клітин та кровотворенні і має вирішальне значення для нормального функціонування нервової тканини. Низький рівень вітаміну B12 відмічають в осіб із депресивним синдромом. Порівняно з іншими формами вітаміну B12 метилкобаламін краще транспортується в органели нейронів. Його обмін тісно пов’язаний з фолатом та S-аденозил-L-метіоніном. Метилкобаламін відіграє важливу роль у метаболізмі нейромедіаторів, відповідає за регенерацію й утворення мієлінових оболонок, які захищають нервове волокно і забезпечують правильну та ефективну передачу нервового імпульсу.

Рекомендації з вживання

Депріліум® рекомендований як додаткове джерело амінокислот та вітамінів для нормалізації функціонування нервової системи при пригніченому психоемоційному стані, апатії, зниженій концентрації уваги та працездатності, пов’язаних з порушенням обміну центральних нейромедіаторів (серотоніну, норадреналіну тощо). Депріліум® має нейропротекторні властивості, сприяє покращенню настрою і самопочуття, підвищує когнітивні функції та працездатність. Депріліум® компенсує дефіцит фолієвої кислоти та вітаміну В12 в організмі, що сприяє нормалізації психоемоційного стану.
Вживати дорослим по 1–2 капсулі на добу за 30 хв до або через 1 год після їди (але не пізніше 16:00), запиваючи достатньою кількістю питної води.
Рекомендований курс вживання: 1–3 міс. За необхідності курс вживання може бути скориговано лікарем.
Перед вживанням рекомендовано проконсультуватися з лікарем.

Протипоказання

період вагітності, годування грудьми, дитячий вік, індивідуальна непереносимість компонентів, біполярні розлади, злоякісні новоутворення, захворювання системи крові.

Умови зберігання

при температурі 4–25 °С.