АЦЕРОЛА-С З БІОФЛАВОНОЇДАМИ (ACEROLA-C WITH BIOFLAVONOIDS)
Склад і форма випуску
Поживна (харчова) та енергетична цінність (калорійність) на 100 г добавки: білки — 15,0 г, вуглеводи — 1,1 г, жири — 0 г; 64,4 ккал (269,4 кДж).
Поживна (харчова) та енергетична цінність (калорійність) щоденної кількості (2 капсули): білки — 0,13 г, вуглеводи — 0,01 г, жири — 0 г; 0,54 ккал (2,26 кДж)..
- Характеристика
- Протипоказання
- Рекомендації по вживанню
- Умови зберігання
- Діагнози
- Рекомендовані аналоги
- Торговельні найменування
Характеристика
Ацерола (Malpighia emarginata), також відома як барбадоська вишня, є одним із найбагатших природних джерел аскорбінової кислоти у світі. Плоди ацероли також містять багато фітонутрієнтів, таких як фенольні сполуки каротиноїдів, антоціани та флавоноїди, що мають виражені антиоксидантні властивості і є синергістами аскорбінової кислоти.
Вітамін С (аскорбінова кислота) бере участь в окисно-відновних реакціях, регуляції вуглеводного та білкового обмінів і синтезі багатьох гормонів; підвищує неспецифічну резистентність організму і нормалізує роботу імунної системи, стимулює утворення інтерферону й антитіл; сприяє нормальному утворенню колагену для підтримки функції шкіри, судин, ясен, хрящів та зубів та пришвидшує загоєння ран.
Біофлавоноїди цитрусових є природним доповненням до вітаміну С і містяться в основному в шкірці грейпфрутів, лимонів і апельсинів. Основне завдання біофлавоноїдів — мінімізувати дію вільних радикалів, які руйнують клітини і провокують збій у функціонуванні всього організму. Біофлавоноїди цитрусових володіють антиоксидантними, тонізуючими і відновлювальними властивостями, сприяють зміцненню судинної системи та імунітету. Біофлавоноїди цитрусових сприяють кращому засвоєнню вітаміну С та підвищують його біодоступність.
Рекомендації по вживанню
Ацерола-С 250 з біофлавоноїдами рекомендована як додаткове джерело натурального вітаміну С та біофлавоноїдів цитрусових при збільшеній потребі або дефіциті цих нутрієнтів; сприяє нормалізації функціонального стану імунної системи та відновленню тонусу і життєвих сил організму, у тому числі в період ГРВІ.
Ацерола-С 500 з біофлавоноїдами рекомендовано вживати як додаткове джерело вітаміну С та біофлавоноїдів цитрусових при збільшеній потребі або дефіциті цих нутрієнтів та для нормалізації функціонального стану імунної системи, у тому числі в період ГРВІ.
Ацерола-С 250 з біофлавоноїдами/Ацерола-С 500 з біофлавоноїдами вживати дорослим по 1–2 капсули 2 рази на добу після їди, запиваючи достатньою кількістю води.
Рекомендований курс вживання: 1–3 міс. За необхідності курс вживання може бути скориговано лікарем.
Перед вживанням рекомендовано проконсультуватися з лікарем.
Не перевищувати рекомендовану добову дозу.
Не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.
Не є лікарським засобом.
Протипоказання
індивідуальна непереносимість компонентів, дитячий вік, період вагітності, годування грудьми, тяжкі захворювання нирок, тромбози.
Умови зберігання
при температурі 4–25 °С.
Поживна (харчова) та енергетична цінність (калорійність) на 100 г добавки: білки — 15,0 г, вуглеводи — 1,1 г, жири — 0 г; 64,4 ккал (269,4 кДж).
Поживна (харчова) та енергетична цінність (калорійність) щоденної кількості (2 капсули): білки — 0,13 г, вуглеводи — 0,01 г, жири — 0 г; 0,54 ккал (2,26 кДж)..