Все аптеки Украины
Киев (адрес не указан)

ПОЛІСТАТ КОМПОЗІТУМ (POLYSTAT COMPOSITUM) Дієтичні добавки

  • Інструкція
ПОЛІСТАТ КОМПОЗІТУМ (POLYSTAT COMPOSITUM)

ПОЛІСТАТ КОМПОЗІТУМ інструкція із застосування

Характеристика

Полістат Композітум є дієтичною добавкою рослинного походження, рослинні компоненти якої мають вищий профіль безпеки для печінки та м’язів у порівнянні з синтетичними статинами та сприяють:
— нормалізації рівня ХС, ТГ, ЛПНЩ;
— запобіганню ІХС та атеросклерозу;
— запобіганню ризику розвитку гіпертонічної хвороби;
— нормалізації ліпідного обміну, таким чином запобігаючи розвитку цукрового діабету та метаболічного синдрому;
— запобіганню агрегації тромбоцитів;
— активації антиоксидантного захисту організму;
— нейтралізації утворення вільних радикалів;
— зниженню ризиків розвитку раку передміхурової залози у чоловіків.
Полістат Композітум містить стандартизовані екстракти лікарської рослинної сировини, що свідчить про їх високу якість та ефективність.
Основні властивості компонентів
Червоний рис. Стандартизований екстракт являє собою комплекс статинів рослинного походження, що широко використовуються традиційною китайською медициною для лікування серцево-судинних захворювань. Сприяє зниженню рівня загального ХС та ЛПНЩ. Позитивно впливає на роботу серцево-судинної та травної системи, на зменшення проявів атеросклерозу та цукрового діабету, сприяє відновленню кишкової мікрофлори.
Лікопен. Стандартизований екстракт являє собою жиророзчинний пігмент, каротиноїд, що міститься в томатах. Лікопен сприяє активації антиоксидантного захисту організму, завдяки цьому сприяє зниженню ризику низки пов’язаних з оксидативним стресом розладів, таких як рак передміхурової залози, розвиток атеросклерозу та інших серцево-судинних захворювань, а також сприяє підтриманню належного стану здоров’я кісткової тканини.
Поліконазол. Стандартизований екстракт являє собою суміш рослинних жирних спиртів із цукрової тростини. Сприяє активації антиоксидантного захисту організму, нейтралізації утворення вільних радикалів, захисту клітин організму від впливу вільних радикалів. Застосовується для запобігання утворенню тромбів та серцево-судинних захворювань, нормалізації рівня ХС та жирового обміну, сприяє зниженню АТ.
Дієтична добавка до раціону харчування — джерело біологічно активних речовин. Сприяє нормалізації рівня ліпідного та вуглеводного обмінів, покращенню метаболічних процесів, загальному зміцненню організму; має антиоксидантні властивості.

Рекомендації з вживання

дорослим по 1–2 таблетки один раз на добу під час прийому їжі. Тривалість вживання — 3–6 міс. У разі необхідності та за рекомендацією лікаря курс можна повторювати. Не перевищувати рекомендовану добову дозу. Не використовувати в якості заміни повноцінного раціону харчування.
Застереження щодо вживання: проконсультуйтеся з лікарем, якщо ви приймаєте будь-які інші лікарські засоби, що розріджують кров. Поінформуйте лікаря, якщо приймаєте інші засоби для розрідження крові. Не є лікарським засобом.
Перед вживанням дієтичної добавки необхідно проконсультуватися з лікарем.

Протипоказання

індивідуальна чутливість до компонентів, період вагітності та годування грудьми, дитячий вік.

Побічна дія

зазвичай добре переноситься, в окремих випадках можливі алергічні реакції. У разі виникнення будь-яких побічних реакцій необхідно припинити використання і проконсультуватися з лікарем.

Умови зберігання

у сухому недоступному для дітей місці при температурі не вище 25 °С.