Все аптеки Украины
Киев (адрес не указан)

СУПРАДИН® ІМУНО КІДЗ (SUPRADYN® IMMUNO KIDS) (373339) - інструкція із застосування Дієтичні добавки

  • Інструкція
  • Ціни
  • Карта
  • Діагнози
СУПРАДИН<sup>&reg;</sup> ІМУНО КІДЗ (SUPRADYN<sup>&reg;</sup> IMMUNO KIDS)

СУПРАДИН ІМУНО КІДЗ інструкція із застосування

Характеристика

вітаміни та мінерали, компоненти Супрадин Імуно кідз, сприяють підвищенню опірності до інфекцій, прискорюють відновлення після перенесених захворювань, потрібні для нормального функціонування імунітету, беруть участь у захисті клітин від оксидативного стресу. Залізо входить до складу гемоглобіну, що необхідний для функціонування еритроцитів, та сприяє зменшенню втоми. Залізо, цинк та обліпиха беруть участь в імунному захисті організму. Цинк та обліпиха є антиоксидантами.

Рекомендації з вживання

дітям віком 4–13 років — по 2–3 жувальні пастилки на добу; дітям віком 14–18 років — по 3–4 жувальні пастилки на добу; дорослим — 4 жувальні пастилки на добу.
Не вживати як замінник повноцінного та збалансованого харчування. Не перевищувати рекомендовану добову дозу.
Рекомендується як дієтична добавка до раціону харчування з метою загальнозміцнювальної дії та усунення дефіциту мікронутрієнтів при незбалансованому харчуванні.
Продукт не призначений для діагностики, лікування або профілактики захворювань, для вживання у період вагітності або годування грудьми.
Перед вживанням слід проконсультуватися з лікарем.

Протипоказання

не вживати при індивідуальній непереносимості будь-якого з компонентів комплексу (алергічні реакції), гіпервітамінозі А або D.

Умови зберігання

при температурі не вище 25 °С.