Все аптеки Украины
Киев (адрес не указан)
Косметичні засобиЗасоби по догляду за слизовими оболонкамиІнші засоби з догляду за слизовими оболонкамиПрофілактично-гігієнічний засіб Біоплазмікс спрей назальний (Prophylactic and hygienic means Bioplasmix nasal spray)

Профілактично-гігієнічний засіб Біоплазмікс спрей назальний (Prophylactic and hygienic means Bioplasmix nasal spray) (373328) - інструкція із застосування Косметичні засоби

  • Інструкція
Профілактично-гігієнічний засіб Біоплазмікс спрей назальний (Prophylactic and hygienic means Bioplasmix nasal spray)
Об'єм
40 мл
Виробник
Универсальное агентство "Про-фарма"
Сертифікат
12.2-18-3/11064 від 19.05.2020

Профілактично-гігієнічний засіб Біоплазмікс спрей назальний інструкція із застосування

Показання до застосування

Біоплазмікс спрей назальний запобігає колонізації носоглотки патогенною мікрофлорою, підсилюючи власний природний захисний бар'єр, тому може використовуватися при гострому інфекційному риніті, алергічному риніті, а також після місцевого назального та/або системного застосування антибіотиків та інших препаратів, що можуть порушувати мікробіоценоз носоглотки; сприяє нормалізації складу та балансу назофарингеальної мікрофлори.

Спосіб застосування

Добре взбовтати перед використанням. Для правильного використання засобу Біоплазмікс спрей назальний необхідно зняти захисний ковпачок, встановити розпилювач, акуратно помістити носик розпилювача і впорснути. Флакон тримати у близькому до вертикального положенні. Повторити дану операцію з іншою ніздрею. Очистити розпилювач і встановити захисний ковпачок. Рекомендовано прочистити носові ходи перед використанням засобу.

Дітям від 3-х років і старше та дорослим застосовувати по 2–3 впорскування 3–4 рази на добу протягом 10–14 діб. Перед застосуванням рекомендована коснультація лікаря.

Якщо симптоми зберігаються більше 7 днів або посилюються під час застосування виробу, слід проконсультуватися з лікарем.

Протипоказання

Не застосовувати дітям до 3-х років, вагітним і жінкам, що годують груддю, особам з імунодефіцитом. Не використовувати в разі індивідуальної гіперчутливості до будь-якого з компонентів засобу.

Склад

1 флакон 40 мл містить: діючі речовини: бактеріальний компонент (Bacillus subtilis, Bacillus licheniformis, Bacillus amyloliquefaciens, Bacillus pumilus) — не менше 1х106 КУО/мл, комплекс ферментів бактерій роду Bacillus; допоміжні речовини: вода очищена, диметикон, феноксіетанол, 1,2-бензізотіазолін-3-он, віддушка.

Форма випуску

Спрей назальний по 40 мл у флаконі з вертикальним розпилювачем та захисним ковпачком.

Умови зберігання

Зберігати в оригінальній упаковці при температурі не вище 25°С у недоступному для дітей місці, захищеному від світла та джерел тепла.

Виробник

Гелінгхем ГмбХ & Ко. КГ, Отто-Хан-Штрассе 6, 40721 Хільден, Німеччина / Gelingchem GmbH & Co. KG, Otto-Hahn-Str. 6, 40721 Hilden, Germany.