Все аптеки Украины

ТОПІКРЕМ ЗАСПОКІЙЛИВА МІЦЕЛЛЯРНА ВОДА 200 мл Лікарський препарат

  • Інструкція
  • Про препарат
  • Ціни
  • Карта
ТОПІКРЕМ ЗАСПОКІЙЛИВА МІЦЕЛЛЯРНА ВОДА

ТОПІКРЕМ ЗАСПОКІЙЛИВА МІЦЕЛЛЯРНА ВОДА інструкція із застосування

Характеристика

Топікрем Заспокійлива міцелярна вода — універсальний засіб для щоденного очищення та зняття макіяжу з гіперчутливої шкіри обличчя, зони навколо очей та шиї. Можна використовувати при зміні підгузків у немовлят.
Без віддушок, не пече очі, підходить для носіїв лінз.
Ефективно та м’яко очищує шкіру, знімає макіяж та освіжає завдяки вмісту гліцерину (3%). Зволожує та заспокоює шкіру завдяки алантоїну (0,2%). Не руйнує захисний бар’єр шкіри. Без ароматизаторів.
Протестована на гіперчутливій шкірі під контролем дерматологів, педіатрів та офтальмологів. Завдяки вмісту делікатних ПАР у ефективно низькій концентрації, не викликає подразнення реактивної шкіри. Не потребує змивання. Користувачі — немовлята, діти, підлітки, дорослі.

Рекомендації по використанню

Нанесіть міцелярну воду на ватний диск, очистіть ним обличчя, зону навколо очей та шию. Після очищення бажано нанести на шкіру Топікрем CALM+ заспокійливий крем або Топікрем CALM+ заспокійливий флюїд в залежності від типу шкіри. Підходить для тих, хто носить контактні лінзи.

Умови зберігання

при температурі 6—25 °С, уникати попадання прямих сонячних променів. термін придатності після відкриття флакону становить 6 місяців.