Все аптеки Украины
Киев (адрес не указан)

ПИВНІ ДРІЖДЖІ "ОСОКОР" ВІД ВУГРІВ таблетки 0,5 г, №80 Лікарський препарат

  • Інструкція
  • Про препарат
  • Ціни
  • Карта
ПИВНІ ДРІЖДЖІ "ОСОКОР" ВІД ВУГРІВ
Форма випуску
Таблетки
Дозування
0,5 г
Кількість штук в упаковці
80 шт.
Сертифікат
05.03.02-04/112028 від 15.11.2012
Інструкція із застосування ПИВНІ ДРІЖДЖІ "ОСОКОР" ВІД ВУГРІВ таблетки 0,5 г, №80

Пивні дріжджі проти вугрових висипів інструкція із застосування

Склад

Автолізат пивних дріжджів-370мг, β-каротин-0,2 мг, цинку оксид-1 мг, D-селенометіонін-5 мкг, сірка осаджена-30 мг, аскорбінова кислота-5 мг. Дріжджі пивні ОСОКОР® від вугрів є природним джерелом вітамінів групи В (В1, В2, ВЗ, В5, В6, В12) і β-каротину. Вітаміни групи В беруть участь в білковому, вуглеводному і жировому обмінних процесах в шкірі.

β-каротин пригнічує активність секреції сальних залоз і нормалізує біохімічний склад шкірного сала. Гальмує надмірне розростання епітеліальних клітин в гирлах проток сальних залоз, в результаті чого відтік секрету з них полегшується. D-селенометіонін, сірка осаджена і аскорбінова кислота надають антиоксидантний ефект. Уповільнюють старіння клітин шкіри, включаючись до складу їх мембрани і захищають від шкідливої ​​дії токсинів і вільних радикалів.

Спосіб застосування

Дорослим і дітям старше 12 років по 2–3 таблетки 2–3 рази на день під час їжі. Запобіжні заходи: індивідуальна чутливість до компонентів продукту. Дата виготовлення: дивіться на упаковці.

Дріжджі пивні Осокор Від вугрів в таблетках — застосовується як допоміжний засіб при запаленні сальних залоз (вуграх), фурункульозі, карбункулах, відкритих виразках. Нормалізує обмін речовин і збагачує харчовий раціон вітамінами і мікроелементами.

По 2–3 таблетки 2–3 рази на день під час прийому їжі. Склад: кожна таблетка містить не менше: В-каротину — 0,2 мг; цинку -1,0мг; селену — 5,0мкг; сірки — 30,0мг; вітаміну С -5,0мг.