Все аптеки Украины
Киев (адрес не указан)

ПАСТА ЧОРНИЧНА LIQBERRY® пакет 100 г, №1 Лікарський препарат

  • Інструкція
  • Про препарат
  • Аналоги
ПАСТА ЧОРНИЧНА LIQBERRY®
Вага
100 г
Інструкція із застосування ПАСТА ЧОРНИЧНА LIQBERRY® пакет 100 г, №1

Паста чорнична інструкція із застосування

Склад

100% гомогенізує чорниця з подрібненими кісточками (включає мелкодисперсную фракцію кісточок).

Не є лікарським засобом.

Показання до застосування

Чорничну пасту рекомендується вживати як функціональний харчовий продукт, як додаткове джерело наступних речовин:
— біологічно активних речовин (поліфенолів, в т.ч. флавоноїдів і їх глікозидів, антоцианидинов, антоціанів)
— органічних кислот: бурштинової, яблучної, лимонної, молочної, хінної ;
— катехінів, дубильних речовин;
— вітамінів: РР, C, E, B1, B2, бета-каротину;
— поліненасичених жирних кислот
— пектинових речовин, клітковини;
— макро- і мікроелементів: калію, кальцію, фосфору, заліза, міді, марганцю, селену, цинку і т.д.

Паста рекомендована для підтримки в фізіологічних межах функціональної активності організму, підвищення працездатності і гостроти зору, при ослабленому імунітеті, дисбіозах, ендокринних, серцево-судинних і офтальмологічних захворюваннях, а також при цукровому діабеті, клімаксі, остеопорозі, депресії, подагрі, ревматизмі, екземі, псоріазі, атеросклерозі, артеріальній гіпертензії та інших захворюваннях і станах, пов'язаних з порушенням обміну речовин.

Форма випуску

Порційна упаковка 100г, бутилка 550г, бутилка 1 000г.

Спосіб застосування та дози

Дітям у віці від 3-х років — по 1 чайній ложці (5 мл) дорослим — по 1–2 столові ложки (25–50 мл) 2–3 рази на день до, після або під час прийому їжі.

Нижче наведені загальні рекомендації, але ми настійно рекомендуємо звернутися за безкоштовною персональної консультацією до наших фахівців, щоб виробити найбільш ефективний і корисний графік прийому, виходячи з Ваших індивідуальних особливостей.

Схема 1: Запобігання простудних захворювань, корекція імунітету, надмірна вага, серцево-судинна система, дихальна система, опорно-руховий апарат, нервова система, порушення обміну речовин, міопія, катаракта, глаукома — по 1 столовій ложці до їди 2 — 3 рази на день.

Схема 2: Захворювання шлунково-кишкового тракту (виразкова хвороба, гастрит, коліт, жовчокам'яна хвороба, стан після холецистектомії, гепатити, панкреатит), сечостатевої системи (сечокам'яна хвороба): — по 1 чайній ложці під час їжі розвести в 100 мл води 2 рази в день.

Схема 3: Цукровий діабет 1 і 2 типу (рекомендована схема на перший тиждень) — по 1 ст. ложці після їжі розвести в 100 мл води 2 — 3 рази на день.

Умови зберігання

Зберігати в упаковці виробника при температурі від 0 ° С до 25 ° С без різких коливань і відносної вологості повітря не більше 75%. Після відкриття упаковки зберігати в холодильнику при температурі 4 ± 2 ° С і використати протягом одного місяця.

Термін придатності

12 міс.