Все аптеки Украины

РІХТЕР ЦиклоБаланс (RICHTER CycleBalance) (355844) - інструкція із застосування Дієтичні добавки

  • Інструкція
  • Ціни
  • Карта
РІХТЕР ЦиклоБаланс (RICHTER CycleBalance)

РІХТЕР ЦиклоБаланс інструкція із застосування

Характеристика

Ріхтер ЦиклоБаланс — це клінічно встановлена комбінація діючих речовин, яка дозволяє регулювати менструальний цикл та рівні гормонів, що є ключовими для вагітності. Він сприяє правильному функціонуванню яєчників. Ріхтер ЦиклоБаланс може бути корисним для жінок із синдромом полікістозних яєчників (СПКЯ), що є частою причиною труднощів із настанням вагітності.
Застосування дієтичної добавки Ріхтер ЦиклоБаланс може бути корисним:
– якщо в жінки є нерегулярні менструальні цикли та/або проблеми із зачаттям дитини;
– для жінок із СПКЯ;
– якщо жінка бажає знизити резистентність до інсуліну та покращити чутливість до інсуліну на фоні СПКЯ;
– якщо жінка проходить програму екстракорпорального запліднення, оскільки це може покращити якість її яйцеклітини для полегшення зачаття дитини.
Діючі речовини Ріхтер ЦиклоБаланс
Міо-інозитол у природному вигляді міститься у різноманітних продуктах харчування. Їжа, що містить міо-інозитол у найвищих концентраціях, включає фрукти (головним чином грейпфрут), боби, зернові культури, горіхи (мигдаль та волоські горіхи) та листові овочі.
Він виробляється в людському організмі до 4–5 г/добу, проте в окремих групах можливі нижча концентрація інозитолу в плазмі крові та вищий кліренс інозитолу з сечею.
Міо-інозитол природним шляхом регулює менструальний цикл та гормони, які є ключовими для вагітності. Міо-інозитол також сприяє правильному функціонуванню яєчників.
Жінкам, які застосовують інозитол та інші добавки, рекомендується проконсультуватися зі своїм лікарем.
Фолієва кислота, вітамін B9, є одним із найважливіших вітамінів, що міститься у сирих зелених овочах, печінці, цитрусових фруктах, м’яких сирах, вівсяній крупі та паростках пшениці.
Споживання фолієвої кислоти в якості добавки підвищує вміст фолату в організмі жінки. Низький рівень фолату в організмі жінки є фактором ризику розвитку вад спінальної трубки у плода, що розвивається. Збільшення вмісту фолату в організмі жінки сприяє зниженню ризику виникнення вад нервової трубки. Для отримання вказаного ефекту рекомендується щоденно споживати 400 мкг фолату в якості добавки протягом принаймні 1 міс до зачаття та до 3 міс після зачаття. Фолат також відіграє роль у процесі поділу клітин.
Оскільки організм не виробляє фолієву кислоту, її рекомендується отримувати з їжі або харчових добавок. Кількість фолієвої кислоти в нормі важлива для людей будь-якого віку, проте особливо вона важлива для вагітних.

Рекомендації з вживання

рекомендоване добове споживання становить 1 саше, що розчиняють у склянці води. Порошок також можна висипати безпосередньо у рот.
Його можна споживати натще або після прийому їжі.
Не є лікарським засобом.
Дієтичну добавку не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування. 
Не перевищувати зазначену рекомендовану кількість (порцію) для щоденного споживання.
Тримати у непомітному та недоступному для дітей місці.
У разі алергії на будь-який з інших інгредієнтів не вживати цей продукт.

Умови зберігання

в оригінальній упаковці для захисту від впливу світла, вологи та тепла. Зберігати при кімнатній температурі.