Все аптеки Украины
Киев (адрес не указан)

Лацидоентер® (Lacidoenter) (354253) - інструкція із застосування Дієтичні добавки

  • Інструкція
  • Ціни
  • Карта
  • Діагнози
Лацидоентер<sup>&reg;</sup> (Lacidoenter)

Лацидоентер інструкція із застосування

Характеристика

Лацидоентер — комбінація пробіотичних штамів Saccharomyces boulardii, Lactobacillus plantarum та цинку.
Завдяки поєднанню цих компонентів, Лацидоентер сприяє усуненню або зменшенню проявів кишкового дискомфорту (спазми, метеоризм, здуття), підтримці нормальної частоти випорожнень, нормалізації кишкової мікрофлори та регуляції місцевого імунітету.
Загальнодоступні літературні данні вказують на наступні властивості основних інгредієнтів, що входять до складу Лацидоентер: Saccharomyces boulardii та Lactobacillus plantarum стійкі до дії соляної кислоти шлунку, жовчних кислот та більшості антибіотиків.
Потрапляючи в кишечник, вони проявляють захисну дію відносно нормальної мікрофлори кишечника шляхом конкурентної дії на патогенні та умовно-патогенні мікроорганізми та сприяють зміцненню імунітету;
Saccharomyces boulardii сприяють покращенню процесу травлення за рахунок підвищення активності ферментів кишечника: лактази, сахарозо-альфа-глюкозидази та мальтази. Вони не проникають в системний кровообіг та лімфатичні вузли, мають трофічну дію, зберігають високу концентрацію в кишечнику на протязі доби та повністю виводяться з калом на протязі 3–5 днів після закінчення прийому Лацидоентер;
Lactobacillus plantarum сприяють розщепленню простих та складних вуглеводів, знижують бродіння в кишечнику, тим самим зменшують прояви кишкового дискомфорту (метеоризм, здуття, спазми);
Цинк сприяє нормальному кислотно-лужному, вуглеводному метаболізму та метаболізму жирних кислот; нормальному засвоєнню макронутрієнтів; захисту клітин від оксидативного стресу; нормальній роботі імунної системи.
Таким чином, Лацидоентер може бути корисний в якості додаткового засобу при станах, що можуть супроводжуватись порушенням балансу кишкової мікрофлори (стрес, прийом антибіотиків, подорожі, зміна харчування).

Рекомендації з вживання

дієтична добавка до основного раціону харчування — джерело Saccharomyces boulardii, Lactobacillus plantarum та цинку. Cприяє нормалізації функціонального стану кишечника та підтримці балансу його мікрофлори.
Дієтичні добавки не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.
дітям віком 3–6 років: по 1 капсулі 1–2 рази на добу;
дітям від 6 років та дорослим: по 1–2 капсули 1–2 рази на добу.
Капсули необхідно приймати за 30 хвилин до вживання їжі та запивати питною водою.
Для дітей та дорослих, які не можуть проковтнути цілу капсулу, капсулу можна відкрити, змішати її вміст із питною водою кімнатної температури та випити.
Лацидоентер рекомендовано приймати за 2 години до або через 2 години після вживання антибіотиків.
Рекомендований курс вживання становить 5–10 днів, якщо лікар не призначив інакше.
Не перевищувати рекомендовану добову дозу.
Перед вживанням потребує консультації з лікарем!
Застереження: жінкам у період вагітності та годування груддю вживати тільки за призначенням лікаря.

Протипоказання

підвищена чутливість до компонентів, що входять до складу продукту, дитячій вік до 3 років.

Умови зберігання

зберігати в оригінальній упаковці, у сухому, віддаленому від світла та тепла місці при температурі не вище 25 °С. Зберігати в недоступному для дітей місці.