Все аптеки Украины

ЗЕСТ® МЕМОРІ ВІТ стік, №14 Лікарський препарат

  • Інструкція
  • Про препарат
  • Ціни
  • Карта
ЗЕСТ® МЕМОРІ ВІТ

Зест меморі віт інструкція із застосування

Характеристика

особливості компонентів, що входять до складу Зест Меморі Віт
L-глутамін перетворюється в мозку на глутамат — нейромедіатор, що сприяє передачі нервового імпульсу між нервовими клітинами. Глутамат бере участь у пізнавальних функціях, таких як навчання та пам’ять. L-глутамін покращує концентрацію уваги, пам’ять, розумову активність в умовах розумового або фізичного перенавантаження, бере участь у забезпеченні нормальної функції імунної системи.
L-тирозин — попередник нейромедіаторів допаміну, епінефрину, норепінефрину та гормонів щитоподібної залози, що відіграють роль у підтриманні гарного настрою, нормального сну, пізнавальної функції ЦНС. L-тирозин сприяє покращенню пам’яті, фокусуванню уваги, здатності переключатися між завданнями, розумової витривалості, уважності, особливо в умовах стресу. L-тирозин бере участь у зниженні рівня тривожності, депресії та покращенні мотивації.
Ніацин сприяє підтримці нормального енергетичного метаболізму, функціонуванню нервової системи, зменшенню втомлюваності.
Пантотенова кислота сприяє зменшенню втомлюваності, бере участь у забезпеченні нормальної розумової діяльності. Сприяє нормальному енергетичному метаболізму, синтезу та метаболізму стероїдних гормонів, вітаміну D та деяких нейромедіаторів.
Вітамін В6 сприяє нормальному енергетичному метаболізму, утворенню червоних кров’яних тілець, функціонуванню нервової та імунної систем, зменшенню втомлюваності. Бере участь у регуляції гормональної активності.
Вітамін В2 сприяє належному функціонуванню нервової системи та зменшенню втомлюваності. Сприяє нормальному перебігу енергетичного метаболізму, обміну заліза, захисту клітин від окисного стресу.
Вітамін В1 сприяє нормальному перебігу енергетичного метаболізму, функціонуванню нервової системи та серця.
Фолієва кислота сприяє нормальному синтезу амінокислот, формуванню крові, обміну гомоцистеїну, відіграє роль у процесі поділу клітин, нормальному функціонуванні нервової та імунної систем, зменшенні втомлюваності.
Вітамін В12 сприяє зменшенню втомлюваності, нормальному енергетичному метаболізму, обміну гомоцистеїну, функціонуванню нервової та імунної систем, утворенню червоних кров’яних тілець.

Рекомендації з вживання

вживати дорослим та дітям віком від 12 років у періоди інтенсивної інтелектуальної активності, під час навчання, розумової праці, а також стресу та втоми — для покращення концентрації уваги, роботи пам’яті та розумової активності.
Перед початком вживання рекомендована консультація лікаря.
Якщо лікар не призначив інакше, слід дотримуватися таких рекомендацій.
Вживати 1 стік на добу, висипавши вміст пакетика у ротову порожнину. Не потрібно запивати водою.
Не слід перевищувати рекомендовану добову дозу!
Термін споживання узгоджувати з лікарем. Подальші курси та періодичність повторних курсів визначає лікар індивідуально.
Вживати під час вагітності та в період годування грудьми лише за призначенням лікаря.
Застереження при вживанні: індивідуальна підвищена чутливість до окремих компонентів. Перед початком вживання дієтичної добавки та при одночасному вживанні з будь-якими лікарськими засобами рекомендована консультація лікаря.
Не вживати у разі прийому будь-яких інших вітамінів.
Не слід вживати як заміну повноцінного раціону харчування.
Не запивати гарячими або алкогольвмісними напоями!
Дієтична добавка. Містить підсолоджувач.
Не є лікарським засобом.
Різноманітне і збалансоване харчування та здоровий спосіб життя важливі для вас.

Умови зберігання

в оригінальній упаковці виробника при температурі не вище 25 ºС у сухому, захищеному від прямих сонячних променів і недоступному для дітей місці.