Все аптеки Украины
Киев (адрес не указан)

ПЛАНТЕЗА™ ВАГІНАЛЬНИЙ ПРОБІОТИК (PLANTEZA VAGINAL PROBIOTIC) (352148) - інструкція із застосування Дієтичні добавки

  • Інструкція
  • Діагнози
ПЛАНТЕЗА™ ВАГІНАЛЬНИЙ ПРОБІОТИК (PLANTEZA VAGINAL PROBIOTIC)
Форма випуску
Таблетки вагінальні
Кількість штук в упаковці
7 шт.
Сертифікат
PR.367-21 від 14.07.2021

ПЛАНТЕЗА™ ВАГІНАЛЬНИЙ ПРОБІОТИК інструкція із застосування

Характеристика

вагінальна мікрофлора може змінюватися під впливом різноманітних факторів, таких як гормональні зміни, порушення обміну речовин, стрес, користування засобами інтимної гігієни, які не підходять, вагінальні хірургічні втручання, лікування антибіотиками чи протигрибковими препаратами. У вагіні знаходяться бактерії, що виробляють молочну кислоту, яка допомагає відновити вагінальну мікрофлору та підтримувати її в здоровому стані. Також молочна кислота входить до складу Плантеза вагінальний пробіотик.
Плантеза вагінальний пробіотик містить Lactobacillus plantarum 11001, запатентований штам бактерій з унікальними властивостями для відновлення вагінальної мікрофлори та високим ступенем подібності до вагінальної слизової оболонки.
Лактобактерії, виробляючи молочну кислоту, стабілізують фізіологічний рН піхви та допомагають організму боротися з вагінальними інфекціями природним шляхом. Більше того, поселяючись колоніями на стінках вагінальної порожнини, вони утворюють захисну плівку, що пригнічує ріст інших, небажаних мікроорганізмів.
Плантеза вагінальний пробіотик можна використовувати як допоміжний засіб при вагінальних інфекціях, особливо при повторному їх виникненні та/або розвитку резистентності кандидозу до протигрибкових препаратів, а також як запобіжний засіб при можливих рецидивах. Плантеза вагінальний пробіотик можна також використовувати і в інших випадках, при яких вагінальна флора може зазнавати змін.

Рекомендації з вживання

вводити вагінально по 1 таблетці через день протягом 7 днів. Не починати використання Плантеза вагінальний пробіотик при проведенні терапії протигрибковими препаратами чи антибіотиками до моменту припинення терапії. Якщо симптоми тривають, необхідно повторити курс наступного місяця. В разі пропуску однієї таблетки необхідно якомога швидше здійснити введення та продовжити рекомендований курс лікування.
Не використовувати Плантеза вагінальний пробіотик під час менструації.
Рекомендується використовувати перед сном. Краще зробити це лежачи на спині, ледь зігнувши ноги у колінах.
Перед використанням засобу необхідно вимити руки.
1. Видалити блістерну фольгу за вказаними стрілками.
2. Акуратно витягнути таблетку та помістити її в аплікатор.
З. Ввести аплікатор у піхву.
4. Стиснути ручку аплікатора з обох боків, щоб випустити таблетку.
5. Після кожного використання промити аплікатор водою.
Якщо таблетка зламалася, вона зберігає свої властивості та може бути використана за призначенням.
Виникнення побічних ефектів не очікується. Тим не менш якщо під час застосування відчувається дискомфорт чи подразнення в ділянці піхви, необхідно відразу припинити використання засобу та проконсультуватися з лікарем.

Протипоказання

застосування протипоказане у разі підвищеної чутливості до будь-яких компонентів засобу.

Умови зберігання

зберігати в прохолодному сухому місці при температурі не вище 25 °С. Засіб не потребує зберігання в холодильнику. Зберігати поза полем зору та в недоступному для дітей місці.