Все аптеки Украины
Киев (адрес не указан)

ОмегаБаланс Zn ПЛЮС (OmegaBalance Zn PLUS) (345138) - інструкція із застосування Дієтичні добавки

  • Інструкція
ОмегаБаланс Zn ПЛЮС (OmegaBalance Zn PLUS)

ОмегаБаланс Zn ПЛЮС інструкція із застосування

Характеристика

формула ОмегаБаланс Zn ПЛЮС містить вітамін D та цинк, що дозволяє забезпечити краще засвоєння поживних речовин з дитячого раціону для підтримки росту, зміцнення кісток та зубів.
Раціон харчування необхідно збагачувати омега-3 незамінними жирними кислотами в періоди інтенсивного росту та розвитку дитини, при підвищених емоційних та розумових навантаженнях, у тому числі для підтримки інтелектуальних здібностей, концентрації уваги і пам’яті, для зміцнення імунітету.
Збалансоване харчування — запорука здоров’я.
Властивості складових ОмегаБаланс Zn ПЛЮС підтверджено науковими дослідженнями складу.
Дефіцит омега-3 поліненасичених жирних кислот (ПНЖК) істотно підвищує ризик синдрому дефіциту уваги і гіперактивності (СДУГ). Існують дослідження про сприятливий ефект додавання до харчування комплексу омега-3 ПНЖК, магнію та цинку на поведінкові та емоційні розлади дітей та підлітків. Таким чином, враховуючи зменшення вираженості симптомів СДУГ у дітей в поєднанні з низьким ризиком побічних реакцій, завдяки хорошому профілю безпеки можна рекомендувати харчові добавки з ПНЖК та цинком дітям із СДУГ. Накопичені дані показують, що доповнення дієти омега-3 ПНЖК сприяє компенсації поведінкових проблем і труднощів з навчанням, в профілактиці когнітивних порушень у дітей із СДУГ. Помітними стають і психоемоційні зміни: жирні кислоти запобігають розвитку стресу. Цей ефект пов’язаний зі стимуляцією вироблення біологічно активної речовини серотоніну, який називають ще гормоном щастя. Завдяки цьому риб’ячий жир покращує настрій, що особливо важливо при депресії в підлітковому віці. А достатня забезпеченість ПНЖК є умовою для інтелектуального розвитку дітей.

Рекомендації з вживання

може бути рекомендована для використання в раціонах дієтичного харчування як додаткове джерело омега-3 ПНЖК (ейкозапентаєнової/ЕПК та докозагексаєнової/ДГК) і вітамінів В6, D та цинку з метою створення оптимальних дієтологічних умов для підтримки нормального функціонального стану нервової, імунної, серцево-судинної систем, органа зору та розумових здібностей дітей і підлітків.
Спосіб використання та рекомендована добова доза: рекомендована добова доза — 1 ложка (5 мл).
Перед вживанням флакон необхідно збовтати.
Термін вживання: до 3 тиж; в подальшому тривалість вживання слід узгоджувати з лікарем.

Особливості застосування

застереження до споживання:
– не перевищуйте рекомендовану добову дозу;
– дієтичні добавки не замінюють основного раціону харчування;
– перед застосуванням обов’язкова консультація лікаря у період вагітності та годування грудьми, хворобі чи прийомі лікарських засобів;
– рекомендовано вживати дітям віком від 3 років та старше;
– не є лікарським засобом;
– не використовуйте для профілактики або лікування захворювання;
– не слід вживати дітям, які мають індивідуальну непереносимість компонентів продукту;
– при одночасному застосуванні з будь-якими лікарськими засобами необхідно повідомити лікаря. В окремих випадках можуть спостерігатися незначні порушення травлення (нудота, відрижка, діарея) без складних наслідків;
– перед споживанням слід проконсультуватися з лікарем-педіатром.

Умови зберігання

при кімнатній температурі не вище 25 °C. Після відкриття флакону зберігати у холодильнику у вертикальному положенні.