Все аптеки Украины
Киев (адрес не указан)

Терамін капсули банка, №60 Лікарський препарат

  • Інструкція
  • Про препарат
  • Ціни
  • Карта
Терамін
Інструкція із застосування Терамін капсули банка, №60

Терамін інструкція із застосування

Характеристика

Терамін — суміш амінокислот і поліфенольних інгредієнтів у специфічній пропорції, спеціально підібрана для перорального регулювання патологічних процесів обміну речовин, пов’язаних із больовим синдромом та запальним станом.
Терамін відновлює і підтримує баланс нейротрансмітерів у клітинах нервової системи: ГАМК, оксиду азоту, серотоніну, ацетилхоліну, порушення яких пов’язані з больовим синдромом і запальними станами.
Амінокислоти в складі Тераміну всмоктуються переважно в тонкій кишці. Усі клітини організму здатні засвоювати амінокислоти, що входять до складу Тераміну. Підвищення рівня триптофану, аргініну та холіну зумовлює підвищення вироблення серотоніну, оксиду азоту, ацетилхоліну в клітинах мозку.
Терамін не впливає на діяльність цитохрому P450 1A2, 2C9, 2C19, 2D6 або 3A4, тому не має впливу на метаболізм будь-якого лікарського препарату.
Клінічний досвід. Вживання продукту Терамін сприяє значному зменшенню вираженості болю і запалення у пацієнтів із хронічним болем при використанні в якості дієтичної корекції обміну речовин, пов’язаного з болем і запаленням.

Рекомендації з вживання

Терамін рекомендується для корекції метаболічних процесів, які змінені під дією больових синдромів або запальних станів.
Для дієтичної корекції метаболічних процесів, пов’язаних із больовим синдромом або запальними станами: 2 капсули 2 рази на добу або відповідно до призначення лікаря. Для підвищення всмоктування компонентів терамін рекомендується вживати за 1 год до прийому їжі.

Протипоказання

підвищена чутливість до будь-якого компонента Тераміну.

Особливості застосування

в постмаркетингових спостереженнях не відзначають будь-яких серйозних побічних реакцій. Випадки шкірного висипу і сверблячки можуть бути пов’язані з алергією на флавоноїди в складі продукту Терамін: корицю, какао і виноградну кісточку. У 1 з 5000 пацієнтів може бути відмічений шкірний висип. Такий висип тимчасовий та частіше за все зникає протягом 24 год.

Взаємодія з іншими лікарськими засобами

Терамін не впливає безпосередньо на фармакокінетику вживаних лікарських препаратів. Клінічний досвід вказує на те, що Терамін може дозволити знизити дозу деяких призначених препаратів під наглядом лікаря.

Передозування

ризик передозування Тераміном низький. Симптоми передозування включають діарею, відчуття втоми і нудоту.