Все аптеки Украины
Киев (адрес не указан)

Кадефорт® порошковий спрей (аерозоль) флакон з розпилювачем 125 мл, №1 Лікарський препарат

  • Інструкція
  • Про препарат
  • Ціни
  • Карта
Кадефорт®
Форма випуску
Порошковий спрей (аерозоль)
Об'єм
125 мл
Сертифікат
UA.101.MD.3.0756-20.00 від 23.10.2020
Інструкція із застосування Кадефорт® порошковий спрей (аерозоль) флакон з розпилювачем 125 мл, №1

КАДЕФОРТ™ інструкція із застосування

Показання до застосування

Кадефорт сприяє створенню фізіологічних умов для регенерації пошкодженої шкіри. Завдяки порошкоподібній структурі, створює захисний бар'єр і сприяє: загоєнню ран, потертостей, невеликих опіків та інших ушкоджень шкіри, особливо при наявності ексудату.

Спосіб застосування

Перед використанням необхідно ретельно очистити і висушити шкіру. Необхідно струснути балончик і розпорошити порошок тонким шаром тільки на пошкоджену ділянку шкіри з відстані 10 см. Не розтирати: порошок повинен сформувати суцільний захисний шар. Використовувати один раз в день.

Протипоказання

Підвищена чутливість до будь-якого компонента. Дитячий вік до 3-х років. Про взаємодію з іншими речовинами не повідомлялося.

Склад

Активні компоненти: каолін, SCX-порошок (кремнію діоксид в поєднанні з іонами срібла і хлоргексидином), гіалуронат натрію. Допоміжні речовини: кремнію діоксид. Пропеллент: суміш бутан-пропан ізобутан.

Форма випуску

Флакон з розпилювачем, 125 мл.

Виробник

РАVIA FARMACEUTICI S.r.I., Via Vistarino, 14 / F, 2701 Copiano (PV), Italy / ПАВІА ФAPMACІOTІCІ С.р.л., вул. Bіa Вістаріно, 14 / Ф, 27010 Копиано (ПВ), Італія; тел. / факс: (+39) 0382 974333.