Все аптеки Украины
Киев (адрес не указан)

Візормакс саше, №14 Лікарський препарат

  • Інструкція
  • Про препарат
  • Аналоги
Візормакс
Кількість штук в упаковці
14 шт.
Інструкція із застосування Візормакс саше, №14

Візормакс інструкція із застосування

Склад

1 саше містить:

  • Активні інгредієнти: екстракт чорниці звичайної (Vaccinium myrtillus) — 200 мг, екстракт обліпихи крушиноподібноі (Hippophae rhamnoides) — 100 мг, вітамін С (L-аскорбінова кислота) — 50 мг.
  • Допоміжні речовини: наповнювачі: фруктоза, м'якоть полуниці, кислота лимонна, ароматизатор натуральний «Чорна смородина», ароматизатор натуральний «Полуниця».

Показання до застосування

ВІЗОРМАКС рекомендується в якості дієтичної добавки до раціону харчування як додаткове джерело біологічно активних речовин рослинного походження (флавоноїдів, каротину, антоціанів, органічних кислот) і вітаміну С з метою поліпшення обмінних процесів в тканинах ока і зміцненню судин ока, що може сприяти нормалізації функцій зору, поліпшенню адаптації органів зору в умовах недостатньої освітленості, підтримки нормальної функції зору в період інтенсивного росту дитини, сприяння відновленню після офтальмологічних операцій, нормалізації гостроти зору і зменшення втоми очей у людей з підвищеним зоровим навантаженням, в т.ч. в результаті тривалого читання, користування комп'ютерною технікою («моніторний синдром»). Має антиоксидантну активність і сприяє захисту тканин ока від вільних радикалів.

Спосіб застосування

Вживати дітям від 7 років і старше і дорослим по 1 саше на добу під час або після їжі, попередньо розчинивши його вміст в близько 50 мл теплої питної води. Курс визначається індивідуально. Перед застосуванням рекомендується проконсультуватися з лікарем. Не перевищувати рекомендовану добову дозу.

Протипоказання

Індивідуальна чутливість до компонентів, вагітність і період лактації.

Форма випуску

14 саше в упаковці. Порошок в саше по 7,0 g (г) ± 5%.

Виробник

ТОВ «ПРОФАРМА ПЛАНТ», вул. Перемоги, д. 91, г. Киев, Україна., 03115; тел.: (044) 422–50–70.

Фактична адреса потужностей (об'єкта) виробництва: вул. Київська, 221-Б, м. Бровари, Київська обл., 07400, Україна.

Фактична адреса потужностей (об'єкта) упаковки: вул. Велика Панасівська (Котлова), 96, м. Харків, 61052, Україна.