ГЛЮКОЗА (GLUCOSE)
Підтримує працездатність організму, живить клітини головного мозку, покращує пам’ять, швидко втамовує відчуття голоду, знімає стрес, коригує психічний стан, прискорює відновлення м’язової тканини, допомагає печінці в нейтралізації токсичних речовин.
Глюкоза — 440,0 мг, допоміжні речовини.
Глюкоза (або декстроза, або виноградний цукор) — один з найбільш поширених вуглеводів. Глюкоза входить до складу дисахаридів — сахарози, лактози, мальтози. Вона швидко всмоктується в кров і при великих фізичних навантаженнях використовується як джерело енергії. Глюкоза бере участь в утворенні глікогену, харчуванні тканин мозку, працюючих м’язів (особливо серцевого м’яза).
Глюкоза легко перетворюється в жири в організмі, особливо при її надмірному надходженні з їжею. Основна користь глюкози полягає в підтримці функціонування таких найважливіших фізіологічних процесів, як дихання, м’язове скорочення, биття серця і регуляція температури тіла. Глюкоза покращує мозкову діяльність, пам’ять і здатність до навчання.
При нестачі глюкози в крові (гіпоглікемії) у людини спостерігається слабкість, затьмарення свідомості, занепокоєння, запаморочення і погіршення координації.
Дітям з 6 років по ½ таблетки 3 рази на добу, дорослим — по 1–2 таблетки 3 рази на добу. Таблетку можна розжовувати або розсмоктувати. Дози і тривалість вживання узгоджувати з лікарем.
Індивідуальна чутливість до компонентів, вагітні і жінки, які годують грудьми, діти до 6 років.
Таблетки по 500 мг № 10
36 місяців