Все аптеки Украины
Киев (адрес не указан)

Порошок гірчичний (Mustard powder) (336669) - інструкція із застосування Косметичні засоби

  • Інструкція
  • Ціни
  • Карта
Порошок гірчичний (Mustard powder)
Ціна в місті Київ
від 22,90 до  40,00 грн
Без рецепта
Вага
200 г
Виробник
Фармаком
Сертифікат
05.03.02-04/99138 від 31.10.2013

Порошок гірчичний інструкція із застосування

Показання до застосування

Рекомендований при невритах, невралгіях; радикулітах; бронхітах; сильному переохолодженні. Використовується для профілактики застудних захворювань; для приготування гірчиці; заправки соусів, супів; домашнього консервування.

Склад

Гірчичний порошок: 100% гірчичний порошок.

Опис діючих речовин

Гірчиця допомагає при кашлі і ларингіті, широко використовується як зігріваючий і подразнюючий засіб, посилює кровообіг в організмі. Застосовуються при лікуванні бронхіту, ревматизму, запаленні легенів, невралгії, а також використовується при радикуліті, подагрі, невриті. Гірчиця має зігріваючі властивості, тому її широко використовують для лікування і профілактики застудних захворювань як у вигляді приправи до їжі, так і у вигляді гірчичників, компресів, гірчичних ванн, розтирань та ін. Гірчиця підвищує апетит, сприяє покращенню роботи травного тракту і нормалізує обмін речовин. Гірчиця посилює кровообіг.

Спосіб застосування

Ванна для ніг: знадобиться 40 г гірчичного порошку і 15 л води, підігрітої до 40–42°С. Тривалість ванни — 10 хвилин. Загальна ванна: 1 г гірчичного порошку на 1 л води 37–38°С. Ванну приймати не більше 6 хвилин.

Протипоказання

Гірчичний порошок: –

Форма випуску

Гірчичний порошок: 200 г

Термін придатності

24 місяці.