Все аптеки Украины
Киев (адрес не указан)

Фармаком чистотіл (Farmakom celandine) (333205) - інструкція із застосування Косметичні засоби

  • Інструкція
  • Ціни
  • Карта
Фармаком чистотіл (Farmakom celandine)
Форма випуску
Рідина
Об'єм
1.5 мл
Виробник
Фармаком
Сертифікат
602-123-20-1/28998 від 13.09.2017

Фармаком чистотіл інструкція із застосування

Показання до застосування

Рекомендований як косметичний засіб для видалення бородавок, натоптишів, сухих мозолів і папілом, не провокує появу нових. Дефекти шкіри усуваються майже безслідно.

Склад

Вода підготовлена, натрію гідроксид.

Опис діючих речовин

Гідроксид натрію (їдкий натр, гідроокис натрію, каустична сода) – за своїми властивостями відноситься до сильної луги. Використовується у фармацевтичній, хімічній, харчовій, текстильній промисловості. У косметології використовують для видалення ороговілих ділянок шкіри, бородавок, папілом; як лужну і емульгуючу добавку в милі, шампунях, кремах, рідинах для зняття лаку.

Спосіб застосування

Перед початком процедури визначити дефект шкіри (бородавка, натоптиш, суха мозоль або папілома). Рясно змастити навколо нього дитячим кремом, потім нанести одну краплю засобу «Чистотіл Farmakom» на бородавку, натоптиш, сухий мозоль або папілому і дати вбратися до повного висихання. Не допускати розтікання і втирання рідини!

Бородавка: наносити по 1 краплі на день протягом 3 днів.

Натоптиші та мозолі: наносити по 1 краплі на день протягом 5–8 днів.

Папілома: наносити по 1 краплі на день протягом 2–3 днів.

При використанні відчувається легке печіння. Застосовувати даний засіб до появи чорних крапок на поверхні, що обробляється, це буде свідчити про початок процесу відмирання дефекту, який без Вашої подальшої участі завершиться через 5–7 днів.

При попаданні рідини на здорову шкіру рекомендовано промивання ураженої ділянки під проточною водою протягом 10–15 хвилин.

Протипоказання

Індивідуальна чутливість до компонентів. Не використовувати при пошкодженні цілісності шкіри. Не застосовувати засіб для догляду за шкірою обличчя. Не допускати попадання рідини на здорові ділянки і слизові оболонки. Родимки не виводити!

Форма випуску

Флакон 1,5 мл.

Термін придатності

24 місяці