Все аптеки Украины
Киев (адрес не указан)

Аква ринолор (Aqua rhinolor) (333134) - інструкція із застосування Косметичні засоби

  • Інструкція
  • Ціни
  • Карта
Аква ринолор (Aqua rhinolor)
Ціна в місті Київ
від 50,62 до  55,81 грн
Без рецепта
Інструкція із застосування АКВА РИНОЛОР спрей для носу флакон 50 мл
Форма випуску
Спрей для носу
Об'єм
50 мл
Виробник
Фармаком
Сертифікат
602-123-20-1/16941 від 30.05.2017

Аква ринолор інструкція із застосування

Показання до застосування

Аква Ринолор: Аква Ринолор (водно-сольовий розчин) спрей призначений для догляду за носовою порожниною, зволоження слизової. Заспокоює і забезпечує слизову оболонку необхідними мінеральними солями, сприяє її очищенню від слизу, алергенів, вуличного і кімнатного пилу.

Склад

Аква Ринолор: вода підготовлена, морська сіль, бензалконію хлорид.

Опис діючих речовин

Морська сіль розм’якшує загуслу слиз і сприяє швидкому і безболісного його виведенню. Властивості морської солі допомагають загоєнню слизової оболонки носа, а також допомагають від нежиті та закладеності носа.

Бензалконію хлорид — антисептичний лікарський засіб. Проявляє бактерицидну активність відносно стафілококів, стрептококів.

Спосіб застосування

1 доза — 1 впорскування. Дорослим і дітям з 12 років — по 2 дози в кожний носовий отвір 4–5 разів на добу, дітям з 7 до 12 років — по 1–2 дози в кожний носовий отвір 3 рази на добу, дітям з 3 до 7 років — по 1 дозі в кожний носовий отвір 3 рази на добу. Дітям до 12 років застосовувати в присутності дорослих.

Протипоказання

Індивідуальна чутливість до окремих компонентів. Не рекомендується дітям до 3 років (можливе застосування під наглядом лікаря).

Форма випуску

Спрей 50 мл

Термін придатності

24 місяці