Все аптеки Украины
Косметичні засобиЗасоби по догляду за шкірою обличчяЗасоби з догляду за проблемною шкіроюТОПІКРЕМ АК HYDRA КОМПЕНСУЮЧИЙ ЗВОЛОЖУЮЧИЙ КРЕМ (TOPICREM AC HYDRA COMPENSATING MOISTURIZING CREAM)

ТОПІКРЕМ АК HYDRA КОМПЕНСУЮЧИЙ ЗВОЛОЖУЮЧИЙ КРЕМ (TOPICREM AC HYDRA COMPENSATING MOISTURIZING CREAM) (332268) - інструкція із застосування Косметичні засоби

  • Інструкція
  • Ціни
  • Карта
ТОПІКРЕМ АК HYDRA КОМПЕНСУЮЧИЙ ЗВОЛОЖУЮЧИЙ КРЕМ (TOPICREM AC HYDRA COMPENSATING MOISTURIZING CREAM)

ТОПІКРЕМ АК HYDRA КОМПЕНСУЮЧИЙ ЗВОЛОЖУЮЧИЙ КРЕМ інструкція із застосування

Характеристика

завдяки поєднанню зволожувальних та заспокійливих інгредієнтів — ліпідного комплексу гліцерину та бджолиного воску, а також алантоїну, Топікрем АК HYDRA компенсуючий зволожуючий крем відновлює гідроліпідну плівку шкіри, зменшує гіперемію та швидко усуває подразнення. Шкіра стає еластичною та доглянутою. Крем має нежирну та нелипку текстуру, приємний аромат. Після використання крему відчуття комфорту зберігається протягом тривалого часу. Крем не містить парабенів. Має високий рівень безпеки. Топікрем АК HYDRA компенсуючий зволожуючий крем протестований на чутливій шкірі з акне, виснаженій радикальним лікуванням під контролем дерматологів. Гіпоалергенний.

Рекомендації по використанню

Топікрем АК HYDRA компенсуючий зволожуючий крем використовують для догляду за жирною шкірою, виснаженою та зневодненою в результаті лікування акне.
Топікрем АК HYDRA компенсуючий зволожуючий крем рекомендується використовувати підліткам та дорослим.
Топікрем АК HYDRA компенсуючий зволожуючий крем наносити вранці та/або ввечері на очищену шкіру обличчя та шиї. Перед нанесенням бажано очистити шкіру обличчя та шиї за допомогою Топікрем АК очищуючий себорегулюючий гель.

Умови зберігання

при температурі 6–25 °C. Термін придатності після відкриття туби становить 6 міс.