Все аптеки Украины
Киев (адрес не указан)

Манур (Manuro) (331236) - інструкція із застосування Дієтичні добавки

  • Інструкція
  • Ціни
  • Карта
  • Діагнози
Манур (Manuro)
Форма випуску
Порошок для приготування орального розчину
Кількість штук в упаковці
14 шт.

Манур інструкція із застосування

Характеристика

дієтична добавка до раціону харчування — джерело моно- та полісахаридів, флавоноїдів, цитратних солей магнію та калію. Cприяє нормалізації функціонування сечовидільної системи.
D-маноза — рослинний моносахарид із природними антибактеріальними властивостями. D-маноза повільно метаболізується в організмі й потрапляє в незміненому вигляді в сечовий міхур. У сечовому міхурі D-маноза покриває слизову оболонку тонким шаром і тим самим перешкоджає прикріпленню бактерій Esherichia coli до стінок сечового міхура та сприяє виведенню бактерій з сечею.
Комбінація біофлавоноїдів (діосміну та гесперидину) сприяє зменшенню вираженості запалення, усуненню набряків та покращенню кровообігу в капілярах. Для прискорення всмоктування та початку дії в Мануро використана ультразвукова мікронізація діосміну та гесперидину. У комплексі діосмін і гесперидин підсилюють дію один одного та сприяють зменшенню набряків, стимулюють лімфообіг, зміцнюють і тонізують стінки вен та знижують їх ламкість.
Інулін — природний пребіотик, який у товстій кишці вибірково стимулює зростання та метаболічну активність біфідо- та лактобактерій, завдяки чому пригнічується розвиток патогенної мікрофлори (клостридій, ентеробактерій, кишкової палички), вірусів і грибів.
Цитрат магнію та калію підтримують оптимальний рН сечі (рН 6–6,5), що гальмує зростання патогенних мікроорганізмів у сечовивідних шляхах, а також підсилює ефективність D-манози.

Рекомендації з вживання

дорослим вміст одного саше розчинити в 100 мл питної води і вживати натще та на порожній сечовий міхур 1–3 рази на добу впродовж 7 днів або за призначенням лікаря. Впродовж застосування Мануро протягом усього дня слід вживати велику кількість рідини.
Перед застосуванням потребує консультації з лікарем.
Вагітним та жінкам у період годування грудьми застосовувати тільки за призначенням лікаря.
Добавки дієтичні не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.
Не є лікарським засобом.
Застереження: вагітним жінкам та жінкам у період лактації, застосовувати тільки за призначенням лікаря.

Протипоказання

підвищена чутливість до компонентів, що входять до складу продукту, дитячий вік до 6 років.

Умови зберігання

в оригінальній упаковці, у сухому, віддаленому від світла і тепла місці за температури не вище 25 °С. Зберігати в недоступному для дітей місці.