Все аптеки Украины
Киев (адрес не указан)
Косметичні засобиЗахисні засобиЗасоби захисту від комахЗасіб репеллентний Стоп москіт (Средство репеллентное Стоп Москит)

Засіб репеллентний Стоп москіт (Средство репеллентное Стоп Москит) (324612) - інструкція із застосування Косметичні засоби

  • Інструкція
  • Ціни
  • Карта
Засіб репеллентний Стоп москіт (Средство репеллентное Стоп Москит)

Засіб репеллентний Стоп москіт інструкція із застосування

Показання до застосування

Лосьйон-спрей Stop Mosquito MAXI: рекомендований для захисту дорослих і дітей старше 12 років від укусів комах (комарі, мокреці, москіти, мошки, ґедзі та блохи), а також іксодових кліщів (переносників збудників кліщового енцефаліту і хвороби Лайма) при нанесенні на незахищені ділянки тіла (руки, ноги, обличчя, шия), одяг та інші вироби з тканини на відкритому повітрі.

Склад

Лосьйон-спрей Stop Mosquito MAXI: ДЕТА — 30,0%, допоміжні компоненти.

Опис діючих речовин

Діетилтолуамід (N,N-Діетилметилбензамід, ДЕТА) — органічна хімічна сполука, яка має репелентну та інсектицидну дію. Репелент діє на рецептори запаху у комах, які кусають, завдяки чому їм складно ідентифікувати людину як джерело їжі. Ефективно захищає від укусів комах (комарі, мокреці, москіти, мошки, ґедзі, блохи, кровосисні мухи), кліщів та ін.
Різні концентрації активного компонента пов’язані з тривалістю захисту. Репеленти з більш високим вмістом ДЕТА зберігають ефективність довше.

Спосіб застосування

Лосьйон-спрей Stop Mosquito MAXI: для захисту шкіри від укусів комах спочатку нанести засіб на долоню, потім рівномірно, не втираючи, обробити відкриті ділянки тіла (руки, ноги, обличчя, шия).
Час захисної дії при нанесенні на шкіру зберігається від 4-х годин до 5 діб, при нанесенні на одяг або інші вироби з тканини: від комарів — до 20 діб, від кліщів — до 5 діб. Для подовження терміну захисної дії оброблений одяг зберігають у зачиненому поліетиленовому пакеті.
Після повернення до приміщення вимити шкіру теплою водою з милом.

Протипоказання

Лосьйон-спрей Stop Mosquito MAXI: не рекомендується застосовувати дітям до 12 років, вагітним і годуючим жінкам, а також особам з підвищеною чутливістю до діючих компонентів і захворюваннями шкіри.

Форма випуску

Лосьйон — 90 мл.

Термін придатності

48 місяців.