Все аптеки Украины
Киев (адрес не указан)

Лібера (Libera) (322073) - інструкція із застосування Дієтичні добавки

  • Інструкція
  • Ціни
  • Карта
  • Діагнози
Лібера (Libera)

Лібера інструкція із застосування

Характеристика

функціональні властивості дієтичної добавки Лібера обумовлені фізіологічною активністю біологічно-активних речовин, що входять до складу її активного інгредієнту рослинного походження — екстракту стебла і листя леспедези головчастої.
Екстракт стебла і листя леспедези головчастої містить флавоноїди, у т.ч. флавоноли — рутин; флавони, катехіни та інші біологічно активні речовини.
Комплекс біологічно-активних речовин стебла і листя леспедези головчастої збільшує діурез, зменшує азотемію, підвищує виділення натрію і меншою мірою калію; сприяє збільшенню ниркової фільтрації, прискорює виведення азотистих шлаків із сечею.
Не є лікарським засобом.

Рекомендації з вживання

за рекомендацією лікаря в якості дієтичної добавки до раціону харчування як додаткове джерело біологічно-активних речовин (флавоноїдів, у т.ч. флавонолів — рутин; флавонів, катехінів) з метою нормалізації функціонального стану нирок.
Спосіб вживання та рекомендована добова кількість: вживати дорослим по 1 капсулі 3 рази на добу, дітям віком від 7 років та старше по 1 капсулі 1-2 рази на добу незалежно від прийому їжі, запивати невеликою кількістю питної води.
Термін вживання: визначається лікарем індивідуально з урахуванням характеру та особливостей перебігу захворювання, стабільності досягнутого ефекту, сприйнятливості дієтичної добавки та, зазвичай, становить 3 місяці. За необхідності курс вживання за рекомендацією лікаря повторюють. Перед вживанням рекомендована консультація лікаря.
Особливості вживання: регулярне щоденне споживання є особливо важливим для нормалізації функціонального стану нирок. Рекомендовано дотримуватись повноцінного та збалансованого раціону харчування, обмежувати вживання тваринних жирів, цукору, солодощів та алкоголю.
Застереження щодо вживання: не перевищувати рекомендовану добову кількість. Дієтичну добавку не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування. Рекомендовано контролювати рівень натрію в крові.

Протипоказання

підвищена індивідуальна чутливість до будь-якого з компонентів, вагітність та період лактації.

Умови зберігання

в оригінальній упаковці при температурі не вище 25 °С к сухому, захищеному від прямих сонячних променів і недоступному для дітей місці.