Все аптеки Украины
Киев (адрес не указан)

ЛЮТЕЗАН ОМЕГА-3 (LUTEZAN OMEGA-3) (322037) - інструкція із застосування Дієтичні добавки

  • Інструкція
  • Діагнози
ЛЮТЕЗАН ОМЕГА-3 (LUTEZAN OMEGA-3)
Ціна в місті Київ
Без рецепта
Інструкція із застосування ЛЮТЕЗАН ОМЕГА-3 капсули блістер, №30
Форма випуску
Капсули
Кількість штук в упаковці
30 шт.
Виробник
Адамед Фарма С.А.

ЛЮТЕЗАН ОМЕГА-3 інструкція із застосування

Характеристика

Лютезан омега–3 містить спеціально підібраний науково обгрунтований комплекс каротиноїдів (лютеїну і зеаксатину), омега–3 кислот, вітамінів і мінералів, важливих для:
• збереження нормальної функції і гостроти зору;
• захисту органу зору;
• зниження ризику розвитку вікових порушень зору.
Лютеїн і зеаксантин — каротиноїди, які входять до складу макули («жовтої плями») сітківки ока, вони захищають очі від негативної дії шкідливої частини спектру світла, покращують гостроту зору і контрастну чутливість, запобігають розвитку вікових порушень зору.
Вітамін С сприяє захисту клітин від оксидативного стресу і регенерації відновленої форми вітаміну Е.
Вітамін Е захищає клітини від руйнівної дії вільних кисневих радикалів.
Мідь, селен і цинк сприяють захисту клітин від оксидативного стресу. Цинк сприяє збереженню хорошого зору.
Глутатіон чинить антиоксидантну дію. Глутатіонова система сітківки, яка включає сам глутатіон та низку глутатіон-залежних ферментів, являє собою провідний захисний механізм сітківки.
Ненасичені жирні омега–3 кислоти (ЕПК і ДГК) сприяють збереженню нормальної функції і гостроти зору, захищають клітини від руйнування, попереджають розвиток «синдрому сухого ока».

Рекомендації з вживання

може бути рекомендовано як додаткове джерело омега–3 кислот, лютеїну, зеаксантину, вітамінів та мінералів: при підвищеному навантаженні на зоровий апарат (в т. ч. внаслідок тривалого читання, роботи за комп’ютером, носіння контактних лінз, керування автомобілем, впливу яскравого освітлення); для нормалізації функціонування органу зору, зняття втоми очей, для зниження ризику розвитку вікових порушень; особам, які мають проблеми із зором (наприклад, вікову макулярну дегенерацію, глаукому, катаракту, діабетичну ретинопатію).
Вживають по 1 капсулі на добу, запивати невеликою кількістю води. Тривалість застосування до 12 тижнів, у подальшому тривалість застосування узгоджувати з лікарем.

Особливості застосування

не вживати, якщо в анамнезе є підвищена чутливість до будь-якого із компонентів добавки, дітям, жінкам у період вагітності та годування груддю. Не перевищувати рекомендовану денну кількість. Продукт не є замінником для різноманітного та збалансованого харчування і здорового способу життя.

Умови зберігання

в оригінальній упаковці при температурі 15 — 25 °C в захищеному від прямих сонячних променів.