Все аптеки Украины
Киев (адрес не указан)

Лютезан (Lutezan) (322036) - інструкція із застосування Дієтичні добавки

  • Інструкція
Лютезан (Lutezan)
Ціна в місті Київ
Без рецепта
Інструкція із застосування Лютезан капсули блістер, №30
Форма випуску
Капсули
Кількість штук в упаковці
30 шт.
Виробник
Адамед Фарма С.А.

Лютезан інструкція із застосування

Характеристика

Лютезан — дієтична добавка, що містить спеціально підібраний науково обгрунтований комплекс макулярних каротиноїдів, біологічно активних речовин, вітамінів та мінералів, важливих для:
• нормальної функції і захисту органу зору;
• зменшення втоми очей і покращення сутінкового зору;
• зниження ризику розвитку вікових порушень зору.
Лютеїн і зеаксантин — каротиноїди, які входять до складу макули («жовтої плями») сітківки ока, вони захищають очі від негативної дії шкідливої частини спектру світла, покращують гостроту зору і контрастну чутливість, запобігають розвитку вікових порушень зору.
Вітамін С сприяє захисту клітин від оксидативного стресу і регенерації відновленої форми вітаміну Е.
Вітамін Е захищає клітини від руйнівної дії вільних кисневих радикалів.
Мідь, селен і цинк сприяють захисту клітин від оксидативного стресу. Цинк сприяє збереженню хорошого зору.
Екстракт зеленого чаю має антиоксидантну, нейропротекторну та протизапальну активність.
Екстракт чорниці містить антоціанідини, що допомагають зберегти здоров’я очей завдяки благотворному впливу на стан кровоносних судин і антиоксидантній дії, вони сприяють зменшенню втоми очей внаслідок тривалого навантаження і покращенню сутінкового зору.

Рекомендації з вживання

може бути рекомендовано як додаткове джерело лютеїну, зеаксантину, антоціанідинів чорниці, поліфенолів зеленого чаю, вітамінів та мінеральних речовин: для нормалізації функціонування органу зору при підвищеному навантаженні на зоровий апарат (в т.ч. внаслідок тривалого читання, роботи за комп’ютером, носіння контактних лінз, керування автомобілем, впливу яскравого освітлення); для зменшення втоми очей і покращення адаптації зору до умов недостатньої освітленості; з метою зменшення ризику розвитку вікових порушень зору.
Вживають по 1 капсулі на добу, запивати невеликою кількістю води. Тривалість застосування до 12 тижнів, у подальшому тривалість застосування узгоджувати з лікарем.

Особливості застосування

не вживати, якщо в анамнезі є підвищена чутливість до будь-якого із компонентів добавки, жінкам у період вагітності та годування груддю. Не перевищувати рекомендовану денну кількість. Продукт не є замінником для різноманітного та збалансованого харчування і здорового способу життя.

Умови зберігання

в оригінальній упаковці при температурі 15 — 25 °C в захищеному від прямих сонячних променів.