Все аптеки Украины
Киев (адрес не указан)

Зелений чай екстракт (Green tea extract) (321880) - інструкція із застосування Дієтичні добавки

  • Інструкція
Зелений чай екстракт (Green tea extract)
Форма випуску
Капсули
Дозування
500 мг
Кількість штук в упаковці
60 шт.
Виробник
Красота та Здоров'я

Зелений чай екстракт інструкція із застосування

Показання до застосування

Додаткове джерело аскорбінової кислоти та природних поліфенолів. Сприяє регуляції жирового і вуглеводного обміну, зміцненню стінок кровоносних судин і зниженню проникності капілярів, підвищенню розумової та фізичної працездатності, має антиоксидантні властивості.

Склад

Екстракт зеленого чаю — 31,25 мг, аскорбінова кислота — 12,5 мг, допоміжні компоненти.

Опис діючих речовин

Біологічно активні речовини зеленого чаю регулюють жировий і вуглеводний обмін, сприяють нормалізації ваги, підвищенню витривалості при фізичній і розумовій напрузі. Поліфеноли (катехін, епікатехін та ін.), що містяться в зеленому чаї, мають виражену Р-вітамінну активність — зміцнюють стінки кровоносних судин, роблять їх більш еластичними, сприяють зменшенню крихкості і проникності капілярів.

Одночасно з поліфенолами в зеленому чаї містяться кофеїн, теофілін, таніни, які надають легку тонізуючу дію. Поліфеноли також проявляють високу антиоксидантну активність, захищають клітини організму від негативного впливу вільних радикалів, уповільнюють процеси старіння організму, розвиток остеопорозу, діабету, онкологічних захворювань. Велика кількість різних амінокислот, аскорбінова кислота, макро- і мікроелементи, що входять до складу зеленого чаю, надає позитивний вплив на організм людини в цілому.

Аскорбінова кислота (вітамін С) є активним учасником регуляції окисно-відновних процесів в організмі, регулює вуглеводний обмін, процес згортання крові, регенерацію тканин, зменшує проникність судинних стінок, має виражені антиоксидантні властивості.

Спосіб застосування

Дорослим по 1 таблетці тричі на день під час вживання їжі, запивати водою. Курс прийому — один місяць. В подальшому курс можна повторити після 10–14 денної перерви.

Протипоказання

Індивідуальна чутливість до компонентів, вагітність, жінкам в період лактації, діти до 14 років.

Форма випуску

Таблетки 250 мг № 50 і № 80.

Термін придатності

24 місяці.