Все аптеки Украины
Киев (адрес не указан)

Феміроуз (Femirose) (321848) - інструкція із застосування Дієтичні добавки

  • Інструкція
  • Ціни
  • Карта
  • Діагнози
Феміроуз (Femirose)
Форма випуску
Капсули м'які желатинові
Кількість штук в упаковці
30 шт.

Феміроуз інструкція із застосування

Характеристика

компоненти, що входять до складу Феміроуз® мають наступні властивості:
поліненасичені жирні кислоти олії енотерового насіння (гамма-ліноленова кислота та ін.) беруть участь у регуляції менструального циклу, сприяючи нормалізації рівня статевих гормонів у жінок під час передменструального синдрому (ПМС), регуляції метаболічних (обмінних) процесів, рівня холестерину та тригліцеридів; володіють протизапальною дією та покращують імунітет;
– дія олії енотерового насіння підсилюється вітаміном Е, який сприяє нормалізації менструального циклу, володіє вираженими антиоксидантними властивостями та захищає мембрани клітин, стимулює формування міжклітинної речовини, колагенових і еластичних волокон та покращує стан шкіри; – Вітамін В6 допомагає засвоювати білок, покращує стан серцево-судинної та нервової системи, перешкоджає відкладанню жирів, забезпечує гарний стан шкіри, волосся та ясен, допомагає зменшити прояви ПМС; – екстракт шафрану нормалізує менструальний цикл та сприяє усуненню симптомів, викликаних нестабільним гормональним фоном (дратівливість, погіршення настрою, зміна апетиту), володіє антиспазматичною дією при ПМС, покращує травлення та допомагає у боротьбі з надлишковою вагою шляхом прискорення настання відчуття насичення.
Вітаміни Е, В6 у комплексі з екстрактом шафрану сприяють нормалізації метаболізму серотоніну, який впливає на покращення настрою.
Враховуючи властивості компонентів, Феміроуз може сприяти нормалізації менструального циклу та полегшенню симптомів ПМС (нагрубання молочних залоз, неприємні відчуття в нижній частині живота, підвищена дратівливість та зміна настрою, порушення апетиту, підвищена втомлюваність).

Рекомендації з вживання

жінкам по 1 капсулі 2 рази на добу, внутрішньо, після їди, запиваючи питною водою. Тривалість застосування визначає лікар індивідуально.
Не перевищувати рекомендовану добову дозу.
Перед вживанням потребує консультації лікарем!

Протипоказання

: індивідуальна чутливість до компонентів, що входять до складу продукту, дитячий вік, період вагітністі та годування груддю, виразка шлунку та дванадцятипалої кишки у стадії загострення, ускладнена гіпертонічна хвороба.

Умови зберігання

в оригінальній упаковці, в сухому, захищеному від світла, недоступному для дітей місці, при температурі 15 — 25 °С.