Все аптеки Украины
Киев (адрес не указан)

ФОРМЕН КОМБІ (FORMEN COMBI) (321192) - інструкція із застосування Дієтичні добавки

  • Інструкція
  • Ціни
  • Карта
  • Діагнози
ФОРМЕН КОМБІ (FORMEN COMBI)
Форма випуску
Капсули
Дозування
340 мг
Кількість штук в упаковці
40 шт.
Виробник
Корпорація Артеріум
Сертифікат
05.03.02-04/25101 від 10.04.2014

ФОРМЕН КОМБІ інструкція із застосування

Характеристика

екстракт плодів пилячої карликової пальми містить фітостероли — рослинні компоненти, які мають тонізуючі властивості та покращують репродуктивну функцію у чоловіків, сприяють гальмуванню розвитку гіперплазії передміхурової залози, підсиленню сперматогенезу та запобіганню розвитку імпотенції.
Екстракт кори сливи африканської містить низку біологічно активних речовин (фітостероли, пентациклічні тритерпени, n-докозанол та тетракозанол), які мають протизапальні та протинабрякові властивості (завдяки пригніченню продукції простагландину, зниженню рівня пролактину та ХС в передміхуровій залозі). Екстракт томатів містить значну кількість каротиноїду лікопіну. Встановлено, що лікопін та лікопінвмісні продукти сприяють зниженню ризику злоякісної трансформації клітин передміхурової залози та розвитку гіперпроліферативних процесів у передміхуровій залозі.
Екстракт насіння гарбуза містить аміносполуку кукурбітин та жирні олії, які мають протизапальні, відновлювальні, антиоксидантні та імуномодулюючі властивості. Насіння гарбуза також є потужним джерелом цинку, який відіграє важливу роль у функціонуванні сечостатевої системи у чоловіків, сприяє нормалізації функціонального стану передміхурової залози при простатиті та аденомі та підсиленню статевої функції.
Екстракт коріння кропиви дводомної містить комплекс біологічно активних сполук, серед яких вітаміни (К, С, В2, В3, каротиноїди), хлорофіл, дубильні речовини, органічні кислоти, флавоноїди, макро- та мікроелементи (Si, Fe, Ca, Cu, K, Mn, B, Ti, Ni). Цей комплекс біологічно активних речовин сприяє зменшенню набряку і процесу збільшення передміхурової залози, підвищенню рівня гемоглобіну, зниженню рівня глюкози в крові, нормалізації ліпідного обміну та підвищенню загального тонусу організму.
Формен Комбі рекомендований з метою покращення сечовидільної функції у чоловіків, у тому числі при аденомі передміхурової залози, та сприяє поліпшенню функції передміхурової залози і сечовиділення у чоловіків, зменшенню розладів сечовиділення, об’єму передміхурової залози та залишкової сечі при простатиті та аденомі передміхурової залози, зменшенню проявів набряку та спазму в органах малого таза, покращенню якості життя та репродуктивної функції у чоловіків.

Рекомендації з вживання

Формен Комбі рекомендується як додаткове джерело фітостеролів, тритерпенів, лікопіну, кукурбітину, жирних олій, флавоноїдів, вітамінів, макро- та мікроелементів з метою покращення сечовидільної функції у чоловіків, у тому числі при аденомі передміхурової залози.
Спосіб вживання та рекомендована добова доза: вживати дорослим по 1 капсулі 2 рази на добу після прийому їжі. Курс вживання становить 2 міс. У разі необхідності курс можна повторити 3–4 рази на рік.

Протипоказання

індивідуальна підвищена чутливість до компонентів.

Особливості застосування

застереження щодо застосування: не перевищувати рекомендовану добову дозу.
Формен Комбі не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Умови зберігання

в упаковці виробника в сухому, захищеному від світла місці при кімнатній температурі.