Все аптеки Украины
Киев (адрес не указан)

Трибустім (321170) - інструкція із застосування Дієтичні добавки

  • Інструкція
  • Ціни
  • Карта
  • Діагнози
Трибустім
Ціна в місті Київ
від 604,80 до  907,98 грн
Без рецепта
Інструкція із застосування Трибустим капсули 350 мг, №60
Форма випуску
Капсули
Дозування
350 мг
Кількість штук в упаковці
60 шт.
Виробник
Новалік-Фарм

Трибустім інструкція із застосування

Склад

1 капсула містить активні інгредієнти: екстракт трави Якірців сланких — 140 мг (90% сапонінів — 126 мг), екстракт листя Даміани — 60 мг.

Допоміжні речовини наповнювачі: двоокис кремнію аморфний, магнію стеарат, мікрокристалічна целюлоза, лактоза.

Поживна (харчова) та енергетична цінність (калорійність) на 100 г добавки: білки — 3,0 г, жири — 0 г, вуглеводи — 13,0 г; 64 ккал (628 кДж).

Форма випуску

Капсули з масою вмісту 350 мг.

Функціональні властивості зумовлені композицією стандартизованих фітоекстрактів, що сприять посиленню продукції власного тестостерону, сприяють покращенню еректильної функції і сперматогенезу, посилюють лібідо та виявляють анаболічний ефект (прискорюють утворення й оновлення м’язових структур).

Екстракт трави якірців сланких містить 90% сапонінів фуростаноловогу типу, серед яких провідне місце посідає протодіосцин, а також стероїдні глікозиди (діосцин, тріллін, граціллін), гармол і харман, флавоноїди, дубильні речовини, смоли, аскорбінову кислоту. Комплекс біологічно активних речовин обумовлює підвищення секреції тестостерону, статевого потягу, поліпшення вироблення сперми і ерекції, сприяє розвитку м’язевої маси та загального оздоровлення організму. Біологічно активні речовини якірців сланких підсилюють реакції імунітету і позитивно впливають на обмін ліпідів — знижують рівень холестерину в крові.

Екстракт листя даміани містить даміанін, арбутин, а також ефірні олії, таніни та смоли.

Даміана — відомий — справляє збуджуючу, тонізуючу дію та посилює лібідо.Біологічно активні речовини екстракту даміани, зокрема бета-ситостерол та ефірні олії, сприяють припливу крові до органів малого тазу, стимулюють діяльність нервових вузлів спинного мозку та вивільненню статевих гормонів; посилюють метаболізм та інтенсивне спалення жирів, покращують психоемоційний стан та статевий потяг; виявляють також протизапальні, протимікробні властивості, сприяють виведенню зайвої рідини з організму.

Спосіб застосування та дози

Вживати дорослим (чоловікам) по 1 капсулі 2 рази на добу під час їди, запивати водою.

Курс споживання становить 2 місяці, при необхідності можна повторити декілька разів на рік.

Протипоказання

Індивідуальна несприйнятливість компонентів.

Не є лікарським засобом.

Умови зберігання

Зберігати в оригінальній упаковці при температурі від 4°С до 25°С в сухому, захищеному від світла і недоступному для дітей місці.