Все аптеки Украины

Хітозан з вітамінами (Chitosan with vitamin) (320852) - інструкція із застосування Дієтичні добавки

  • Інструкція
  • Ціни
  • Карта
Хітозан з вітамінами (Chitosan with vitamin)
Виробник
Форма випуску
Таблетки
Дозування
250 мг
Кількість штук в упаковці
80 шт.

Хітозан з вітамінами інструкція із застосування

Склад

хітозан — 200 мг, токоферола ацетат — 1,0 мг, ретинола пальмітат — 83 мкг, вітамін Д3 — 0,33 мкг.

Наповнювачі: стеарат кальцію, крохмаль, лактоза, целюлоза мікрокристалізована.

ДД “Хітозан з вiтамiнами” — натуральний продукт, що регулює фізіологічні функції організму. Він виготовлений з панцирів морських червононогих крабів. ДД “Хітозан з вiтамiнами” загальмовує процес старіння, підсилює імунітет, регулює біоритми, зменшує ризик виникнення хвороб.

Основні компоненти: хітин (15%), хітозан (85%)

Олігосахариди, що містяться в хітині, стимулюють утворення біфідобактерій і, таким чином, пригнiчують дію шкідливих бактерій, сприяють виведенню токсинів, запобігають діареї та запору, стимулюючи моторику кишечника, оптимізують функціонування печінки, зменшують ризик виникнення онкологічних недугів та сприяють засвоєнню живильних речовин.

Хітозан допомагає боротися з рядом нездужань, включаючи високий кров'яний тиск, алергію та артрит. При використанні хітозана має місце поліпшення функцій кишечника.

Але основною функцією Хітозану є запобігання всмоктування жиру в кров: зв'язуючись з жиром, він перетворює його в абсолютно неперетравлювану форму та усуває його з організму.

Попередні результати випробування добавок в Норвегії показали, що у людей, які приймали хітозан щоденно протягом восьми тижнів, рівень холестерину в крові знизився майже на 25%.

Наступною особливістю є те, що харчові волокна (хітозан) в комплексі з вітаміном Е захищають червоні кров'яні тільця, які переносять кисень до серця та інших органів, тим самим сприяють диханню клітин у всьому тілі, запобігають або усувають порушення кровообігу, оскільки зменшують здатність крові до згортання і не дають утворюватися тромбам.

Термін придатності

24 місяці.