Все аптеки Украины
Киев (адрес не указан)

Ультрасластин сорбіт (Ultraslastin sorbit) (320814) - інструкція із застосування Дієтичні добавки

  • Інструкція
Ультрасластин сорбіт (Ultraslastin sorbit)
Ціна в місті Київ
Без рецепта
Інструкція із застосування ПІДСОЛОДЖУВАЧ "УЛЬТРАСЛАСТИН-СОРБІТ" тубус 250 г, №1

Ультрасластин сорбіт інструкція із застосування

Показання до застосування

Рекомендований в якості підсолоджувача хворим на цукровий діабет та особам, що контролюють масу тіла.

Склад

Сорбіт

Опис діючих речовин

Сорбіт — природна солодка речовина, що має масу корисних властивостей. Оскільки він не є вуглеводом, то практично не чинить будь-якого впливу на рівень глюкози в крові. У осіб, які страждають на цукровий діабет, сорбіт засвоюється краще глюкози. Перетворюючись в організмі у фруктозу, не вимагає додаткового вироблення інсуліну для цього процесу. Крім того, він сприяє накопиченню глікогену в печінці, а не в м’язових тканинах, тим самим забезпечуючи надходження глюкози в інші тканини.

Також сорбіт виявляє антикетогенну активність і являє собою інтерес для використання діабетиками в зв’язку зі схильністю хворих на цукровий діабет до кетоацидозу.
Крім того, сорбіт добре розчиняється в воді і не реагує на підвищення температури, завдяки чому знайшов застосування в дієтичній кулінарії. Дана речовина здатна повністю замінити цукор в напоях (кава, чай, компоти, соки), кондитерських виробах і випічці, вареннях, джемах та ін. дієтичних продуктах харчування не лише для діабетиків, а й повністю для здорових людей.
Сорбіт надає також позитивний вплив на функціонування травного тракту — стимулює виділення шлунком травного соку, проявляє жовчогінну активність, поліпшуючи відтік жовчі і усуваючи її застій, виявляє легку послаблюючу дію. Виявлено, що прийом сорбіту сприяє зростанню кишкової мікрофлори, що синтезує вітаміни групи В, таких як тіамін, піридоксин і біотин.

Спосіб застосування

Рекомендована добова доза — не більше 15 г.

Протипоказання

Вагітні, діти до 7 років, після 7 років — за призначенням лікаря.

Форма випуску

Порошок в п/е пакеті, вкладений в упаковку, 250 г.

Термін придатності

24 місяці