Все аптеки Украины
Киев (адрес не указан)

Сітопростат (Sitoprostat) (320641) - інструкція із застосування Дієтичні добавки

  • Інструкція
Сітопростат (Sitoprostat)
Ціна в місті Київ
Без рецепта
Інструкція із застосування Сітопростат капсули 330 мг, №60
Форма випуску
Капсули
Дозування
330 мг
Кількість штук в упаковці
60 шт.
Виробник
Новалік-Фарма
Сертифікат
05.03.02-04/87883 від 31.08.2011

Сітопростат інструкція із застосування

Форма випуску

капсули з масою вмісту 330 мг № 30, № 60.

СІТОПРОСТАТ є додатковим джерелом фітостеролів, цинку та селену для чоловіків групи ризику, які мають в анамнезі захворювання передміхурової залози (простатит, аденома).

Основний компонент фітостеролів — Бета-ситостерол (до 80%) — сприяє покращенню функціонального стану передміхурової залози при хронічних простатитах і аденомі простати, а також при вікових змінах передміхурової залози, нормалізує ліпідний обмін, знижуючи ризик виникнення серцево-судинних захворювань.

Цинк відіграє важливу роль у процесах розвитку репродуктивних органів і функції передміхурової залози. Цинк інгібує фермент, який контролює відновлення тестостерону до дигідротестостерону та підтримує достатній рівень статевого гормону. Дефіцит цинку може призводити до імпотенції, підвищення чутливості до інфекцій, безпліддя, захворювань передміхурової залози.

Селен стимулює утворення антитіл і, тим самим, підвищує захист організму від інфекційних та застудних захворювань. Бере участь у виробленні еритроцитів, сприяє підтримці і продовженню сексуальної активності. Селен витрачається з еякулятом, тому у чоловіків, які ведуть активне сексуальне життя, потреба у цьому мікроелементі вища, ніж у жінок.

Рекомендується в якості дієтичної добавки до раціону харчування чоловіків при простатиті, аденомі простати та вікових змінах передміхурової залози для нормалізації функціонального стану сечовивідної та статевої систем, зокрема репродуктивної функції, а також для нормалізації ліпідного обміну і зниження ризику виникнення серцево-судинних захворювань. Особливо актуальне вживання у чоловіків старшого віку із віковими патологічними змінами передміхурової залози.

Спосіб застосування та дози

Вживати дорослим (чоловікам) по 1 капсулі 2 рази на добу до їди у першій половині дня, запиваючи водою. Курс споживання — 2 місяці, при необхідності можна повторити декілька разів на рік.

Перед застосуванням рекомендована консультація з лікарем.

Протипоказання

Індивідуальна несприйнятливість компонентів.

Не є лікарським засобом.

Умови зберігання

Зберігати в оригінальній упаковці при температурі від 4°С до 25°С у сухому, захищеному від світла і недоступному для дітей місці.