Все аптеки Украины
Киев (адрес не указан)

Серцевий (Cardiac) (320520) - інструкція із застосування Дієтичні добавки

  • Інструкція
Серцевий (Cardiac)
Ціна в місті Київ
Без рецепта
Інструкція із застосування ФІТОСИРОП "СЕРЦЕВИЙ" 200 мл, №1

Серцевий інструкція із застосування

Показання до застосування

Фітосироп «Серцевий»: Створює оптимальні дієтологічні умови для нормалізації функціонування серцево-судинної системи. Застосовується при гіпертонії (для регулювання кров’яного тиску), при станах підвищеного нервового збудження, вегетоневрозах і неврозах серцево-судинної системи. Сприяє посиленню кровопостачання в коронарних судинах серця і судинах мозку.

Склад

Фітосироп «Серцевий»: глід, чорнопліна горобина, коріння валеріани, маточне молочко, допоміжні компоненти.

Опис діючих речовин

Горобина чорноплідна має протизапальні, спазмолітичні та кровоспинні властивості, сприяє зміцненню стінок капілярів, знижує артеріальний тиск, проявляє сечогінний і жовчогінний ефекти. Плоди чорноплідної горобини позитивно впливають на процес кровотворення, тому їх призначають при його різних порушеннях: при геморагічних діатезах, які супроводжуються місцевими крововиливами, капіляротоксикозами та іншими кровотечами різного походження.

Глід посилює кровопостачання в коронарних судинах серця і в судинах мозку, підвищує чутливість міокарда до серцевих глікозидів, злегка посилює скорочення серцевого м’яза і зменшує його збудливість, має заспокійливу дію, нормалізує артеріальний тиск.

Валеріана здавна використовується головним чином як заспокійливий нервову систему, легкий снодійний і спазмолітичний засіб. Зважаючи на свою заспокійливу дію валеріана особливо широко застосовується при серцевих неврозах, при неврастенічних станах перенапруги, неспокої, схвильованості, страхових переживаннях, при клімактеричних порушеннях, істерії. Як легкий спазмолітичний засіб використовується при спазмах стравоходу, при серцевому спазмі, спастичному запорі, метеоризмі.

Маточне молочко використовують при різних серцевих захворюваннях (атеросклероз, ішемічна хвороба серця та ін.). Воно сприяє зниженню рівня холестерину в крові. Лікувальний ефект маточного молочка при стенокардії та ішемічній хворобі серця обумовлений здатністю його підвищувати обмін речовин у серцевому м’язі, покращувати процеси регенерації в ушкоджених клітинах міокарда, в тому числі і після інфаркту міокарда.

Спосіб застосування

Дорослим по 1–3 чайних (або мірних) ложки за 30 хвилин до прийому їжі, дітям з 12 років — по 1 чайній ложці два рази на день за 30 хвилин до прийому їжі. Курс — 25 днів.

Протипоказання

Діти до 12 років, вагітні жінки, індивідуальна чутливість до окремих компонентів.

Форма випуску

Флакон 200 мл.

Термін придатності

18 місяців.