Все аптеки Украины
Киев (адрес не указан)

Мамалак капсули (Mamalac capsules) (320497) - інструкція із застосування Дієтичні добавки

  • Інструкція
  • Ціни
  • Карта
  • Діагнози
Мамалак <I>капсули</I> (Mamalac <I>capsules</I>)

Мамалак капсули інструкція із застосування

Характеристика

Мамалак — джерело ферменту лактаза, який необхідний для розщеплення та якісного засвоєння молочного цукру лактози. В дитячому віці фермент лактаза сприяє якісному засвоєнню молока та молочних продуктів.
У дорослих фермент лактаза дозволяє повноцінно включати в раціон харчування молоко, молочні продукти та продукти, які містять молочний цукор лактозу та сприяє усуненню симптомів непереносимості лактози, таких як дискомфорт в кишечнику, підвищене газоутворення та здуття, нестійкий стул.

Рекомендації з вживання

в якості дієтичної добавки до основного раціону харчування для дітей та дорослих з непереносимістю лактози молока та лактозовмісних продуктів, яка обумовлена дефіцитом ферменту лактаза.
Дієтичні добавки не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.
Рекомендації по вживанню:
дітям з 3-х років та дорослим: 1 капсулу вжити внутрішньо, запиваючи питною водою кімнатної температури перед кожним вживанням молока, молочних продуктів та продуктів, що містять лактозу.
Якщо є проблеми з ковтанням цілої капсули, капсулу можна розкрити та використати тільки її вміст, додаючи у молоко або молочну їжу.
Не додавати у гаряче!
Не перевищувати рекомендовану добову дозу.

Протипоказання

індивідуальна чутливість до компонентів, що входять до складу продукту.

Умови зберігання

в оригінальній упаковці, в сухому, віддаленому від світла й тепла місці за температури не вище 25 °С. Зберігати в недоступному для дітей місці.