АНТИОКСИДАНТНИЙ БІОКОМПЛЕКС капсули №50
Антиоксидантний біокомплекс інструкція із застосування
Antioxidant Biocomplex
ДД "Антиоксидантний Біокомплекс" захищає організм від шкідливого впливу навколишнього середовища: від хімічних, токсичних, радіоактивних забруднень. Нейтралізує і виводить з організму активні частки, які ушкоджують живі клітини: вільні радикали, канцерогени, алергени та ін..
ДД "Антиоксидантний Біокомплекс" містить вітаміни А, С, Е, дигідрокверцетин, екстракт зеленого чаю, органічні мінерали -селен, цинк, мідь, що надають Вашому організму могутній антиоксидантний захист!
ДД "Антиоксидантний Біокомплекс" забезпечує природний захист клітин організму, містить високоефективні інгредієнти, необхідні для формування достатнього рівня антиоксидантного захисту. Більшість інфекційних і соматичних захворювань можна попередити, підтримуючи антиоксидантний захист на належному рівні.
ДД "Антиоксидантний Біокомплекс" виводить шлаки і сприяє спалюванню надлишкового жиру, знижує рівень холестерину в крові. Він підвищує імунітет — стійкість організму до вірусних і бактеріальних інфекцій, до всіх шкідливих факторів навколишнього середовища, підвищує життєвий тонус, захищає організм від стресів і передчасного старіння.
ДД "Антиоксидантний Біокомплекс" нейтралізує і виводить з організму шкідливі активні частинки, які пошкоджують живі клітини, завдяки властивостям його складових.
Склад мг/капс
- вітаміни: А — 2500 МО, С — 25,0, Е — 6,7
- селексен (селену — 10 мкг) –0,043 мг
- цинку аспарагінат (цинку — 3,5 мг) — 12,4
- міді аспарагінат (міді — 2,5мг) — 9,2
- дигідрокверцетин — 25,0
- екстракт зеленого чаю (Сamellia sinensis) — 75,0
- наповнювачі: кальцію стеарат, МКЦ, лактоза, фруктоза, сорбіт
Екстракт Зеленого чаю містить поліфеноли, які сповільнюють процеси старіння тканин, нормалізують обмін речовин і вагу, знижують рівень холестерину, зменшують ризик розвитку онкологічних патологій. Антиоксидантні властивості зеленого чаю включаються до захисту клітин організму від руйнування їх вільними радикалами на всіх рівнях. У результаті зменшується відкладення атеросклеротичних бляшок на стінках судин, нормалізується обмін речовин і вироблення гормонів, зменшуються патологічні процеси у хворих органах, поліпшується їхнє кровопостачання.
Цинк — сприяє синтезові білків і формуванню сполучної тканини, нормалізує функцію передміхурової залози, бере участь у синтезі гонадотропіну. Цинк володіє антиоксидантними властивостями, впливає на посилення імунної системи організму.
Селен — володіє кардіопротекторною та онкопротекторною дією, попереджає розпад міокардиоцитів, володіє антиоксидантними властивостями.
Вітамін А — захищає мембрани клітин від руйнівної дії вільних радикалів, при цьому нейтралізує найнебезпечніші види вільних радикалів: радикали поліненасичених кислот і радикали кисню. Антиоксидантна дія відіграє важливу роль у запобіганні захворювань серця та артерій, має захисну дію у хворих на стенокардію, а також підвищує вміст "корисного" холестерину у крові.
Біологічно активна речовина Дигідрокверцетин, що володіє яскраво вираженою антиоксидантною і Р-вітамінною активністю, належить до групи біофлавоноїдів. На сьогоднішній день це самий могутній антиоксидант природного походження з усіх відомих (у тому числі синтетичних). Вже згадані раніше вільні радикали мають яскраво виражений токсичний вплив на серцевий м'яз, і дигідрокверцетин, як могутній антиоксидант, що володіє судиннозміцнюючою дією, здатний стати найефективнішим засобом застереження від широкого кола серцево-судинних захворювань, а також підтримуючим чинником для людини, яка вже має ці патології.
Вітамін Е виконує в організмі важливу захисну функцію, борючись з вільними радикалами і охороняючи ненасичені жирні кислоти. Ненасичені жирні кислоти дуже важливі для клітинних мембран, але нестійкі. Вони піддаються впливові вільних радикалів, руйнуються, і це руйнування розростається як ланцюгова реакція. Молекула вітаміну Е перехоплює молекулу вільного радикала і перетворює її на нейтральну нешкідливу речовину.
Особливій небезпеці піддаються еритроцити, або червоні кров'яні тільця, чиї оболонки особливо чутливі і тендітні. Якщо еритроцити не оточені молекулами вітаміну Е, вільні радикали знешкоджують їх. У цьому випадку змінюється структура еритроцитів, білок оболонки твердіє, і вони втрачають здатність переносити кисень до клітин.
Захищаючи червоні кров'яні тільця, що переносять кисень до серця та інших органів, вітамін Е тим самим сприяє диханню клітин у всьому організмі. Насамперед він піклується про те, щоб м'язи і їхні нерви обходилися по можливості меншою кількістю кисню, що підвищує їхню силу і витривалість. Комбінація вітаміну Е та Селену значно знижує можливість захворювання раком.
Вітамін С є одним з найсильніших антиоксидантів, відомих науці. Вітамін С зв'язує вільні радикали, запобігаючи їхній руйнівній дії на тканини організму. Крім того, вітамін С має здатність збільшувати активність інших антиоксидантів, таких як селен і вітамін Е, причому останній швидко відновлюється в присутності вітаміну С з окисленої форми.
Але найголовніша цінність ДД "Антиоксидантний Біокомплекс" не в окремо взятих корисних речовинах, а в ретельно підібраному складі біофлавоноїдів, вітамінів та мікроелементів, які всі разом мають яскраво виражену синергічну дію, тобто підсилюють функції один одного.
Рекомендується застосовувати з метою корекції раціону харчування для/при
- захисту організму від шкідливого впливу навколишнього середовища, в т.ч. радіації, і паління
- протекції клітин печінки від дії вільних радикалів
- захисту організму від передчасного старіння
- серцево-судинних захворюваннях і діабеті
- нормалізації обміну речовин
- як допоміжний засіб з метою зниження ризику виникнення онкологічних патологій
Не є лікарським засобом.
Вживати
Дорослим та дітям з 16 років по 1 капсулі 2 рази на день за годину до їжі. Курс прийому 1–2 місяці, який рекомендується повторювати 2–3 рази на рік.
Протипоказання
Не рекомендується вагітним і жінкам, що годують груддю.
Перед прийомом рекомендується проконсультуватися з лікарем.
Умови зберігання
Зберігати в сухому, захищеному від світла місці при температурі не вище 20 °C.
Термін придатності
24 місяці від дати виготовлення.