Все аптеки Украины
Киев (адрес не указан)

Спектрофарм (319508) - інструкція із застосування Дієтичні добавки

  • Інструкція
  • Ціни
  • Карта
Спектрофарм
Ціна в місті Київ
від 18,33 до  19,94 грн
Без рецепта
Інструкція із застосування Спектрофарм капсули 0.4 г, №30
Форма випуску
Капсули
Кількість штук в упаковці
30 шт.
Виробник
Фармаком
Сертифікат
05.03.02-04/31745 від 06.08.2004

Спектрофарм інструкція із застосування

Показання до застосування

Рекомендований як додаткове джерело комплексу біологічно активних сполук рослинного походження для підтримки нормального функціонування зорового апарату.

Склад

Ягоди та пагони чорниці, допоміжні компоненти.

Опис діючих речовин

Плоди чорниці мають прекрасні антиоксидантні і судинопротекторні властивості, благотворно діють на сітківку, запобігаючи зносу цієї надчутливої тканини, і стимулюють вироблення родопсину — світлочутливого пігменту сітківки, підвищуючи його чутливість до змін інтенсивності світла. Дія яскравого світла, світлових контрастів, а також негативний вплив комп’ютерного монітора виснажує запаси родопсину в оці. Під дію антоціанів зменшується крихкість капілярів, зміцнюються стінки кровоносних судин, підвищується їх еластичність, покращується гнучкість клітинних мембран, запобігає розвиток запалення і тромбоутворення, активізується обмін речовин на тканинному рівні, поліпшується кровопостачання органу зору, знижується ризик розвитку глаукоми. Неоціненна користь від вживання чорниці для хворих на цукровий діабет.

У літній період (липень-серпень) діабетикам рекомендується вживати якомога більше свіжих ягід і пити відвар з її листя. В інші пори року корисно заварювати сушені листя і ягоди, оскільки під впливом чорниці знижується вміст цукру в крові і стимулюється робота підшлункової залози.
Маючи бактерицидну властивість, чорниця корисна при запаленнях сечостатевих шляхів і нирок. При сечокам’яній хворобі корисно вживати в їжу як ягоди, так і пити відвар з листя чорниці.
Згідно з останніми дослідженнями, систематичне вживання чорниці в їжу допомагає зберегти розумову активність і уникнути захворювання Альцгеймера. Корисно вводити в свій раціон чорницю всім, чия робота і діяльність пов’язана з надмірними розумовими навантаженнями. Поглиблені наукові дослідження цілющих властивостей чорниці показали, що при тривалому застосуванні ягід і листя цієї рослини відбувається зниження процесу старіння організму.

Спосіб застосування

Дорослим приймати по 1 капсулі 3 рази на день під час вживання їжі. Курс прийому — до одного місяця, в подальшому термін споживання та можливість повторного курсу узгоджувати з лікарем.

Протипоказання

Індивідуальна чутливість до компонентів, вагітність, період лактації.

Форма випуску

Капсули по 400 мг № 30

Термін придатності

24 місяці