Все аптеки Украины
Киев (адрес не указан)

Інулін-Нутрімед® (Inulin-Nutrimed®) (319260) - інструкція із застосування Дієтичні добавки

  • Інструкція
  • Ціни
  • Карта
Інулін-Нутрімед<sup>&reg;</sup> (Inulin-Nutrimed<sup>&reg;</sup>)

Інулін-Нутрімед інструкція із застосування

Характеристика

Інулін-Нутрімед® фруктоолігосахарид (складний вуглевод рослинного походження), що виробляється зі свіжих коренів цикорію за власною патентованою технологією Нутрімед. Завдяки цьому вдається отримати інулін з розгалуженою молекулярною структурою, який характеризується посиленими властивостями. Інулін є пребіотиком, тобто вибірково ферментується, сприяє специфічним змінам у складі та/або активності мікробіому кишечнику, що приносить користь людині.
Інулін-Нутрімед® проявляє свої функціональні властивості в товстому кишечнику, де повністю засвоюється мікрофлорою, головним чином біфідобактеріями та лактобактеріями. У процесі метаболізму інуліну мікробіомом кишечнику утворюються ендогенні коротколанцюгові жирні кислоти (головним чином масляна), що виявляють багатоцільові протекторні властивості щодо ШКТ.
Інулін-Нутрімед® вибірково сприяє розмноженню та активному росту нормальної мікрофлори кишечника, підвищуючи її детоксикаційні властивості, перешкоджає розвитку патогенних мікроорганізмів.
Завдяки вживанню Інулін-Нутрімед® підвищується здатність мікробіому кишечнику підтримувати всі види обміну речовин в організмі та всі функції ШКТ (моторну, секреторну, всмоктувальну, екскреторну, імунну). На цьому фоні покращується стан шкіри, нормалізується рівень ліпідів та ХС, знижується апетит.
В клінічних дослідженнях доведено ефективність Інулін-Нутрімед® при цукровому діабеті ІІ типу та метаболічному синдромі. Комплексні та багатогранні властивості інуліну дозволяють не тільки знизити рівень глюкози (не викликаючи гіпоглікемії), а й покращити показники ліпідного профілю, зменшити масу тіла, тим самим запобігти розвитку судинних ускладнень при цукровому діабеті ІІ типу та метаболічному синдромі.
На початку захворювання регулярне вживання Інулін-Нутрімед® дозволяє тривалий час не застосовувати синтетичні цукрознижувальні препарати, на пізніх стадіях Інулін-Нутрімед® дозволяє знизити дозу основного цукрознижувального препарату.

Рекомендації з вживання

Інулін-Нутрімед® — додаткове джерело природного інуліну. У якості пребіотика сприяє травленню та нормалізації функціонування товстого кишечнику, покращує і стабілізує склад кишкової мікрофлори, зокрема біфідобактерій. Інулін-Нутрімед® сприяє зниженню рівня глюкози в крові, нормалізації показників вуглеводного та ліпідного обмінів, запобігає виникненню судинних ускладнень при цукровому діабеті ІІ типу та метаболічному синдромі. Завдяки нормалізації ліпідного та вуглеводного обмінів сприяє зменшенню маси тіла в осіб, що її контролюють. Сприяє засвоєнню кальцію організмом.
Спосіб вживання та рекомендована добова доза: дорослим по 1–2 капсули 2–3 рази на добу за 15 хв до їди, запиваючи достатньою кількістю води. Термін вживання становить від 1 до 3 міс.
Перед вживанням необхідно проконсультуватися з лікарем.

Протипоказання

вагітність, період годування грудьми, підвищена індивідуальна чутливість до компонентів.

Особливості застосування

не перевищувати зазначену рекомендовану кількість для щоденного споживання.
Не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Умови зберігання

в оригінальній упаковці за температури 4–25 °С у сухому, захищеному від світла і недоступному для дітей місці.