Все аптеки Украины
Киев (адрес не указан)

Ессенціафарм (319237) - інструкція із застосування Дієтичні добавки

  • Інструкція
  • Ціни
  • Карта
Ессенціафарм
Ціна в місті Київ
від 78,66 до  90,94 грн
Без рецепта
Інструкція із застосування Ессенціафарм капсули 0,4 г, №30
Форма випуску
Капсули
Дозування
0,4 г
Кількість штук в упаковці
30 шт.
Виробник
Фармаком
Сертифікат
05.03.02-04/31745 від 06.08.2004

Ессенціафарм інструкція із застосування

Показання до застосування

Рекомендується в раціонах дієтичного харчування при порушеннях функції печінки, як додаткове джерело біологічно активних сполук рослинного походження.

Склад

Есенціальні фосфоліпіди — 140,0 мг, розторопша — 100,0 мг, допоміжні компоненти.

Опис діючих речовин

Одним з найбільш досліджених представників фосфоліпідів є лецитин (центролекс-Ф) — речовина, незамінна для людського організму, основний «будівельний» елемент клітинних мембран. У великій кількості лецитин міститься в мозку, печінці, в оболонці нервових волокон.

Вплив лецитину на організм людини великий:

  • є найважливішим будівельним матеріалом для мозку (розсіяний склероз, зниження пам’яті та інші порушення мозкової діяльності зазвичай супроводжуються зниженим вмістом лецитину в організмі людини; нестача лецитину у дітей призводить до розсіяної уваги, низької здатності до навчання);
  • знижує рівень холестерину і концентрацію жирних кислот у крові, допомагає очистити від холестеринових бляшок стінки судин;
  • допомагає засвоєнню жиророзчинних вітамінів А, Д, Е і К, необхідних для харчування всіх клітин організму (лецитин допомагає організму виробляти енергію, його нестача часто спостерігається при великих фізичних навантаженнях).

Основна діюча біологічно активна речовина розторопші – силимарин, крім того, в ній присутні такі мікроелементи як цинк, мідь, селен, вся група жиророзчинних вітамінів, кверцетин, поліненасичені жирні кислоти, деякі амінокислоти, флаволігнани та ін. компоненти зумовлюють багатобічне вживання розторопші. Силимарин має виражену гепатопротекторну (що захищає) та відновлюючу клітини печінки дію, надає антиоксидантний, детоксикаційний (знешкоджує токсини та отрути) ефект, покращує метаболічні процеси в печінці, підвищуючи її стійкість до несприятливих факторів, прискорює регенерацію клітин печінки після її пошкодження, токсичних впливів і перенесених інфекційних захворювань.

Спосіб застосування

Дорослим приймати по 1 капсулі 3 рази на день під час прийому їжі. Курс прийому — до одного місяця, в подальшому тривалість прийому і можливість повторного курсу узгоджувати з лікарем.

Протипоказання

Індивідуальна чутливість до компонентів, вагітність, лактація.

Форма випуску

Капсули по 400 мг № 30.

Термін придатності

24 місяці.