Все аптеки Украины
Киев (адрес не указан)

КОШАЧИЙ КІГОТЬ (CAT'S CLAW) (319204) - інструкція із застосування Дієтичні добавки

  • Інструкція
  • Ціни
  • Карта
КОШАЧИЙ КІГОТЬ (CAT'S CLAW)
Форма випуску
Капсули
Дозування
500 мг
Кількість штук в упаковці
60 шт.

КОШАЧИЙ КІГОТЬ інструкція із застосування

Характеристика

компанія Healthyway Production, Inc. (США) використовує для виробництва дієтичної добавки Котячий кіготь екологічно чисту сировину з кори дикоростучої ліани Uncaria tomentosa (Cat’s Claw,Una de Gato), яка зростає в тропічних лісах амазонської сельви Перу.
У 1995 р. Всесвітня організація охорони здоров’я надала котячому кігтю (Uncaria tomentosa) статус лікарської рослини, яку занесли в Міжнародну Фармакопею.
Із кори були виділені важливі активні компоненти: тетра- та пентациклічні оксиндольні алкалоїди — мітрафілін, птероподин, ринхофілін, ункарин та інші, які стимулюють імунну систему (активізують фагоцитоз), мають протизапальні, антиаритмічні, антиагрегантні, гіпотензивні, гіпохолестеринемічні та превентивні протипухлинні властивості. Відомо, що крім алкалоїдів, до складу рослини котячий кіготь входять інші біологічно активні речовини — катехіни та проантоціанідини, поліфеноли, тритерпени, рослинні стероїди, що обумовлюють антиоксидантні, антибактеріальні, противірусні та протизапальні властивості.
Котячий кіготь:
сприяє підвищенню функції імунної системи;
сприяє нормалізації обміну речовин;
сприяє зниженню ризику тромбоутворення;
має антиоксидантні властивості;
- позитивно впливає на імунну, травневу, серцево-судинну системи, чим покращує якість життя людини, особливо що проживає в екологічно несприятливих умовах.

Рекомендації з вживання

Котячий кіготь може бути рекомендована для підвищення захисних сил організму перед початком осінньо-зимового періоду або в екологічно-несприятливих умовах проживання з профілактичною метою та для прискорення одужання при запальних процесах, вірусних та бактеріальних інфекціях. Має імуностимулюючі, антиоксидантні, детоксикаційні, антибактеріальні, противірусні, кардіопротекторні, противиразкові, загальнозміцнювальні властивості.
Спосіб вживання: дорослим по 1–2 капсули 3 рази на добу за 30 хв до їди, запивати водою.
Термін вживання: 4 тиж, у подальшому термін вживання узгоджувати з лікарем. Не перевищувати рекомендовану кількість. Дієтичну добавку не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування. Перед початком вживання рекомендована консультація лікаря. Не є лікарським засобом.

Протипоказання

підвищена чутливість до компонентів, період вагітності та годування груддю, діти віком до 12 років. Припинити вживання за 2 міс до вагітності, що планується.

Умови зберігання

при кімнатній температурі в захищеному від світла місці.