Все аптеки Украины
Киев (адрес не указан)

Пивні дріжджі з кальцієм і залізом (Brewers yeast with calcium and ferrum) (319127) - інструкція із застосування Дієтичні добавки

  • Інструкція
  • Ціни
  • Карта
  • Діагнози
Пивні дріжджі з кальцієм і залізом (Brewers yeast with calcium and ferrum)
Ціна в місті Київ
від 20,13 до  22,63 грн
Без рецепта
Інструкція із застосування ПИВНІ ДРІЖДЖІ З КАЛЬЦІЄМ І ЗАЛІЗОМ таблетки 0.5 г, №100
Форма випуску
Таблетки
Кількість штук в упаковці
100 шт.
Виробник
Фармаком

Пивні дріжджі з кальцієм і залізом інструкція із застосування

Показання до застосування

Дріжджі пивні Дитячі: для загального зміцнення організму, нормалізації формування опорно-рухового апарату.

Дріжджі пивні Для волосся, шкіри та нігтів: для загального зміцнення організму та забезпечення красивого вигляду волосся, шкіри та нігтів.

Дріжджі пивні Імуностимулюючі: для загального зміцнення організму, сприяє підвищенню імунітету і нормалізації обміну речовин. Сприяють підвищенню стійкості організму до агресивного впливу чинників навколишнього середовища, є додатковим джерелом вітамінів і біологічно активних сполук горобини, шипшини та ехінацеї. Застосовуються як допоміжний засіб при застудних захворюваннях, бронхітах, пневмоніях, для підвищення ефективності антибактеріальної і протизапальної терапії.

Дріжджі пивні Йод + кальцій: додаткове джерело кальцію і йоду. Сприяють зміцненню кісткової системи і нормалізації обміну речовин. Кальцій надає нормалізує, при психоемоційних перевантаженнях, нервовому напруженні, сприяє росту м’язів, є додатковим засобом при алергії, остеопорозі. Йод — єдиний мікроелемент, який бере участь в утворенні тироксину (гормону щитовидної залози). Фізіологічна роль тироксину, а, отже, і йоду, який є найважливішим активним компонентом цього гормону, виключно велика. Саме від нього залежить стан енергетичного обміну і рівень теплопродукції організму. Він активно впливає на фізичний і психічний розвиток людини, на дозрівання тканин, бере участь в регуляції функціонального стану центральної нервової системи та емоційного тонусу, надає значний вплив на діяльність серцево-судинної системи і печінки, на водно-сольовий обмін, обмін білків, ліпідів і вуглеводів, підсилює процеси метаболізму в організмі.

Дріжджі пивні Косметичні: для загального зміцнення організму, очищення і покращення стану шкіри. Завдяки природному джерелу вітамінів групи В знаходять застосування при фурункульозі, вугрових висипах, для зміцнення нігтів, посилення росту волосся. Регулярне вживання косметичних дріжджів сприяє наданню шкірі, волоссю і нігтям доглянутого і здорового вигляду.

Дріжджі пивні Натуральні: джерело мінералів, для загального зміцнення організму, підвищення розумової і фізичної працездатності. Регулярний прийом натуральних дріжджів сприяє профілактиці В-гіповітамінозу, усуненню порушень білкового, вуглеводного, вітамінно-мінерального обміну речовин і, як результат, незбалансованому і неповноцінному харчуванню, покращенню обмінних процесів, прискоренню відновлення організму після перенесених соматичних та інфекційних захворювань, захисту організму від передчасного старіння, підвищенню стійкості організму до високих нервово-психічних і фізичних навантажень.

Дріжджі пивні Загальнозміцнюючі: для підвищення імунітету, поліпшення розумової і фізичної працездатності. Сприяють прискоренню відновлення організму після перенесених соматичних та інфекційних захворювань, захисту організму від передчасного старіння, наданню загальнозміцнюючої дії на організм, підвищенню його стійкості до високих нервово-психічних і фізичних навантажень.

Дріжджі пивні З бета-каротином: сприяє підвищенню імунітету, покращенню фізичної та розумової працездатності.

Дріжджі пивні З вітаміном С: рекомендовані в якості джерела вітаміну С, для загального зміцнення організму.

Дріжджі пивні З залізом: для підтримки імунної системи організму, нормалізації обміну речовин, підвищення опору організму захворюванням і стомлюваності при, підвищених фізичних і психоемоційних навантаженнях; для профілактики залізодефіцитної анемії. В організмі залізо необхідне для продукування червоних і білих кров’яних тілець, допомагає забезпечувати клітини киснем і підтримувати імунітет.

Дріжджі пивні З женьшенем: для загального зміцнення організму, нормалізації обміну речовин. Женьшень є незамінним джерелом енергії при хронічній перевтомі, недосипанні, млявості, сонливості, швидкій стомлюваності, при підвищених навантаженнях і стресах.

Дріжджі пивні З зародками пшениці: для загального зміцнення організму, при фізичних і розумових перевантаженнях. Зародки пшениці — унікальний дар рослинного світу, що містить 12 вітамінів, 18 амінокислот, 21 мікроелемент. Завдяки гамма-аміноолійної кислоти, що міститься в зародках пшениці, активізуються енергетичні процеси в головному мозку, зміцнюється пам’ять і концентрація уваги; комплекс групи вітамінів В і вітамін Е сприяють регуляції діяльності жіночої гормональної сфери. Селен і каротиноїди, що містяться в зародках пшениці, проявляють високі антиоксидантні властивості, захищають організм від впливу несприятливих вільних радикалів. Регулярний прийом дріжджів з екстрактом зародків пшениці сприяє відновленню енергетичного балансу, регуляції найважливіших функцій організму, протистоянню застудним та інфекційним захворюванням, зниженню впливу на організм людини несприятливих факторів навколишнього середовища, попередженню появи новоутворень, зміцненню стінок капілярів, покращенню стану шкіри і уповільненню процесів старіння.

Дріжджі пивні З йодом: джерело йоду, для загального зміцнення організму. Йод — найважливіший мікроелемент, який приймає участь у синтезі гормонів щитовидної залози, покращує асиміляцію білка, засвоєння фосфору, кальцію і заліза, активує ряд ферментів. Нестача йоду призводить до захворювань щитовидної залози, хронічної втоми, головного болю, пригніченого настрою, млявості, зниження пам’яті та інтелекту, нервозності, дратівливості. Регулярний прийом дріжджів з йодом сприяє усуненню цих проявів.

Дріжджі пивні З калієм: для загального зміцнення організму, підвищення розумової діяльності. Калій є життєво важливим елементом, що сприяє підтриманню осмотичної концентрації крові, кислотно-лужного балансу, нормалізації водного балансу і забезпеченню мембранного потенціалу, активізації ферментної системи. Дріжджі з калієм сприяють нормалізації функцій нервової системи, м’язової активності, поліпшенню роботи серцево-судинної системи, мозкової діяльності, покращенню обміну речовин. Прийом дріжджів з калієм запобігає наслідкам прийому сечогінних препаратів.

Дріжджі пивні З кальцієм та залізом: для загального зміцнення організму, при підвищених фізичних і психоемоційних навантаженнях. Сприяють росту і нормальній діяльності м’язів, формуванню здорової кісткової тканини і зубів, продукуванню червоних і білих кров’яних тілець, підвищенню опору організму захворюванням і стомлюваності. Використовуються як профілактичний засіб при залізодефіцитній анемії, алергії, карієсі, пародонтозі, травмах кісток.

Дріжджі пивні З кальцієм та магнієм: для загального зміцнення організму, при підвищених фізичних і психоемоційних перевантаженнях. Магній надає нормалізуючу дію на стан нервової системи, проявляє судинорозширюючий ефект, сприяє запобіганню кальцифікації м’яких тканин, є антистресовим елементом. Кальцій в організмі бере участь у функціонуванні серцево-судинної системи, забезпечує міцність кісткової тканини, є найважливішим компонентом системи згортання крові, проявляє антиоксидантний ефект. Використовується як профілактичний засіб при карієсі, пародонтозі, остеопорозі, травмах кісток, алергії, підвищеному нервовому напруженні, депресивних станах.

Дріжджі пивні З кальцієм, магнієм та залізом: джерело кальцію, магнію та заліза, з метою нормалізації психоемоційного стану та профілактики анемій. Надає нормалізуючу дію на стан нервової системи, сприяють росту і нормалізації діяльності м’язів, підвищенню опору організму захворюванням і стомлюваності. Використовуються як профілактичний засіб при залізодефіцитній анемії, як додатковий засіб при алергії, карієсі, пародонтозі, остеопорозі, травмах кісток.

Дріжджі пивні З кальцієм, магнієм та цинком: для загального зміцнення організму і профілактики травмування кісток, при підвищених фізичних і психічних навантаженнях. Магній надає нормалізуючу дію на стан нервової системи, проявляє судинорозширюючий ефект, сприяє запобіганню кальцифікації м’яких тканин, є антистресовим елементом. Кальцій в організмі бере участь у функціонуванні серцево-судинної системи, забезпечує міцність кісткової тканини, є найважливішим компонентом системи згортання крові, надає антиоксидантний ефект. Цинк необхідний для нормального росту волосся і нігтів, для підтримки шкіри в здоровому стані; проявляє детоксикаційні властивості, захищає печінку від несприятливих хімічних впливів. Використовуються як профілактичний засіб при залізодефіцитній анемії, в якості додаткової терапії при алергії, карієсі, пародонтозі, остеопорозі, травмах кісток, рекомендуються для поліпшення стану волосся, шкіри, нігтів.

Дріжджі пивні З кальцієм: джерело кальцію, сприяють росту і нормалізації діяльності м’язів. Кальцій є одним з найважливіших мінералів для людського організму, сприяє формуванню кісткової системи та зубів, підтриманню ясен у здоровому стані. Необхідний для нормальної скоротності серцевого м’яза, передачі нервових імпульсів, сприяє зниженню рівня холестерину в крові і попередженню серцево-судинних захворювань, бере участь в процесі згортання крові, захищає кістки і зуби від негативного впливу свинцю, зменшує його всмоктування в організм. Застосовуються при карієсі, пародонтозі, алергічних проявах, травмах кісток.

Дріжджі пивні З ламінарією: додаткове джерело природного йоду. Чудовий профілактичний засіб для нормалізації обміну речовин і функції щитовидної залози, регуляції енергетичного обміну, діяльності серцево-судинної і нервової системи.

Дріжджі пивні З магнієм: для загального зміцнення організму і поліпшення психоемоційного стану. Магній надає нормалізуючу дію на стан нервової системи, проявляє судинорозширюючий ефект, сприяє запобіганню кальцифікації м’яких тканин, стимулює перистальтику кишечника і виділення жовчі, сприяє зниженню рівня холестерину в крові, є антистресовим елементом. В організмі є універсальним постачальником енергії в живі клітини, бере участь у всіх етапах синтезу білка.

Дріжджі пивні З мумійо: джерело вітамінів гр. В, мінералів, для підвищення імунітету. Завдяки наявності в мумійо біологічних стимуляторів і великої кількості мікроелементів прискорюється регенерація тканин, тому мумійо широко застосовується при переломах, ранах, опіках і обмороженнях, а також при лікуванні нирок і печінки, сечового міхура. Під дією мумійо підвищується здатність печінки знешкоджувати токсини, зростає її білково-синтезуюча функція; при токсичних і травматичних ушкодженнях печінки мумійо стимулює її регенерацію.

Дріжджі пивні З плодами розторопші: для зміцнення організму, покращення функціонування печінки і жовчного міхура. Розторопша містить рідкісну біологічно активну речовину — силимарин. Крім того, в ній присутні такі мікроелементи як цинк, мідь, селен, вся група жиророзчинних вітамінів, квертецин, поліненасичені жирні кислоти, деякі амінокислоти, флаволігнани — всього близько 200 біохімічних компонентів, чим обумовлено багатобічне вживання розторопші. Силимарин (комплекс флавонолігнанів — силібінін та ін.) має виражену гепатопротекторну (захищаючу) і відновлюючу клітини печінки дію, надає антиоксидантний, детоксикуючий (знешкоджує токсини і отрути) ефект. Силимарин перешкоджає проникненню в клітини печінки отруйних речовин і розкладає інші отрути перш, ніж вони почнуть робити свій згубний вплив. Це єдина відома на сьогоднішній день природна сполука, що захищає клітини печінки і відновлює її функції.

Дріжджі пивні З селеном: джерело селену, для загального зміцнення організму і нормалізації діяльності щитовидної залози. Селен, будучи антиоксидантом, захищає тканини від руйнівної дії вільних радикалів, що утворюються в процесі життєдіяльності організму. Прийом дріжджів з селеном сприяє запобіганню утворенню вільних радикалів, зниження впливу токсичних речовин, нормалізації функції печінки при алкогольній залежності.

Дріжджі пивні З сіркою: для загального зміцнення організму, при підвищених фізичних і психоемоційних навантаженнях. В організмі людини сірка виконує незамінні функції — захищає клітини, тканини від окиснення, весь організм — від токсичного впливу чужорідних речовин; є неодмінною складовою частиною клітин, ферментів, гормонів, зокрема інсуліну, що виробляється підшлунковою залозою, і сірковмісних амінокислот. Багато сірки міститься в нервових і сполучних тканинах, а також в кістках. Дуже важливою властивістю сірки є її детоксикаційна дія на організм.

Дріжджі пивні З цинком: для покращення обміну речовин і підвищення опору організму стресам. Рекомендуються для прискорення процесу загоєння ран і утворення нових клітин в ураженій тканині, нормалізації рівня цукру в крові, зниження відкладень холестерину, при набряках ніг. Застосовуються в комплексному лікуванні захворювань передміхурової залози, варикозному розширенні вен, безплідді; проявляють антиоксидантні властивості.

Дріжджі пивні З чебрецем: для загального зміцнення організму, для покращення травлення. Можуть застосовуватися в комплексній терапії при катарі верхніх дихальних шляхів, сухому і спастичному кашлі, особливо при коклюші, хронічному бронхіті, бронхіальній астмі, запаленні легень.

Дріжджі пивні З чорницею: для нормалізації діяльності органу зору. Плоди чорниці — багате джерело вітамінів, мінералів та інших необхідних організму речовин; допомагають зберегти гостроту зору, здатність бачити в темряві, зміцнюють стінки судин, тим самим знижують ризик розвитку серцево-судинних захворювань.

Дріжджі пивні З ехінацеєю: для підвищення імунітету і нормалізації процесу обміну речовин. Ехінацея — потужний природний стимулятор імунітету, має помірні протизапальні властивості. Можуть використовуватися як допоміжний засіб при захворюваннях, пов’язаних з ослабленням імунної системи, викликаних хронічними запальними захворюваннями, впливом іонізуючої радіації, УФ-променів, хіміотерапевтичних препаратів, тривалої терапії антибіотиками. Застосовуються з профілактичною метою при перших ознаках застуди.

Дріжджі пивні З янтарною кислотою: для загального зміцнення організму, для підтримки фізичної активності та уповільнення процесів передчасного старіння. Регулярний прийом дріжджів с янтарною кислотою сприяє стимуляції роботи нервової системи, нормалізації діяльності нирок і кишечника. Людей, які регулярно вживають пивні дріжджі з янтарною кислотою, не залишає почуття бадьорості, свіжості, підвищеної активності; у них завжди добре самопочуття, відсутня слабкість, безсоння і неприємні відчуття в області серця. Бурштинова кислота має ще одну чудову властивість: вона нейтралізує алкоголь в крові.

Дріжджі пивні Хондроетин + глюкозамін: для підвищення імунітету, нормалізації процесів обміну речовин, покращення роботи суглобів. Присутність у комплексі глюкозаміну і хондоїтину сприяє відновленню хрящової тканини, покращенню утворення внутрішньосуглобової рідини, зниженню м’язової стомлюваності, зміцненню сполучної тканини. Рекомендуються при підвищених фізичних навантаженнях. Регулярне застосування дріжджів з хондроетином і глюкозаміном допомагає поліпшити якість життя хворих, які багато років страждають від різних захворювань суглобів і хребта.

Дріжджі пивні Чиста шкіра: для загального зміцнення організму, профілактики виникнення вугрів і поліпшення стану шкіри. Лікарська трава череда, що входить до складу дріжджів, здавна застосовується для лікування шкірних захворювань, проявляючи протимікробні та протизапальні властивості.

Склад

Дріжджі пивні Дитячі: автолізат пивних дріжджів, кальцію карбонат або кальцію сульфат, магнію оксид, вітамінний премікс (вітамін Е-ацетат, тіаміну мононітрат, рибофлавін, піридоксину гідрохлорид, аскорбінова кислота, кальцію D-пантотенат, фолієва кислота, нікотинамід, д-біотин, вітамін В12), допоміжні компоненти.

Дріжджі пивні Для волосся, шкіри та нігтів: автолізат пивних дріжджів, вітамінний премікс (вітамін Е-ацетат, тіаміну мононітрат, рибофлавін, піридоксину гідрохлорид, аскорбінова кислота, кальцію D-пантотенат, фолієва кислота, нікотинамід, д-біотин, вітамін В12), вітамін Д3, допоміжні компоненти.

Дріжджі пивні Імуностимулюючі: автолізат пивних дріжджів, ехінацея, шипшина, вітамінний премікс (вітамін Е-ацетат, тіаміну мононітрат, рибофлавін, піридоксину гідрохлорид, аскорбінова кислота, кальцію D-пантотенат, фолієва кислота, нікотинамід, д-біотин, вітамін В12), допоміжні компоненти.

Дріжджі пивні Йод + кальцій: автолізат пивних дріжджів, кальцію сульфат, йодид калію, вітамінний премікс (вітамін Е-ацетат, тіаміну мононітрат, рибофлавін, піридоксину гідрохлорид, аскорбінова кислота, кальцію D-пантотенат, фолієва кислота, нікотинамід, д-біотин, вітамін В12), допоміжні компоненти.

Дріжджі пивні Косметичні: автолізат пивних дріжджів, кальцію сульфат, заліза сульфат, оксид цинку, вітамінний премікс (вітамін Е-ацетат, тіаміну мононітрат, рибофлавін, піридоксину гідрохлорид, аскорбінова кислота, кальцію D-пантотенат, фолієва кислота, нікотинамід, д-біотин, вітамін В12), допоміжні компоненти.

Дріжджі пивні Натуральні: автолізат пивних дріжджів, заліза сульфат, цинку оксид, селену оксид, вітамінний премікс (вітамін Е-ацетат, тіаміну мононітрат, рибофлавін, піридоксину гідрохлорид, аскорбінова кислота, кальцію D-пантотенат, фолієва кислота, нікотинамід, д-біотин, вітамін В12), допоміжні компоненти.

Дріжджі пивні Загальнозміцнюючі: автолізат пивних дріжджів, ехінацея, вітамін С, вітамінний премікс (вітамін Е-ацетат, тіаміну мононітрат, рибофлавін, піридоксину гідрохлорид, аскорбінова кислота, кальцію D-пантотенат, фолієва кислота, нікотинамід, д-біотин, вітамін В12), допоміжні компоненти.

Дріжджі пивні З бета-каротином: автолізат пивних дріжджів, бета-каротин, лактоза, КМЦ, крохмаль картопляний, вітамінний премікс (вітамін Е-ацетат, тіаміну мононітрат, рибофлавін, піридоксину гідрохлорид, аскорбінова кислота, кальцію D-пантотенат, фолієва кислота, нікотинамід, д-біотин, вітамін В12), допоміжні компоненти.

Дріжджі пивні З вітаміном С: автолізат пивних дріжджів, аскорбінова кислота, вітамінний премікс (вітамін Е-ацетат, тіаміну мононітрат, рибофлавін, піридоксину гідрохлорид, аскорбінова кислота, кальцію D-пантотенат, фолієва кислота, нікотинамід, д-біотин, вітамін В12), допоміжні компоненти.

Дріжджі пивні З залізом: автолізат пивних дріжджів, заліза сульфат, вітамінний премікс (вітамін Е-ацетат, тіаміну мононітрат, рибофлавін, піридоксину гідрохлорид, аскорбінова кислота, кальцію D-пантотенат, фолієва кислота, нікотинамід, д-біотин, вітамін В12), допоміжні компоненти.

Дріжджі пивні З женьшенем: автолізат пивних дріжджів, корінь женьшеню, вітамінний премікс (вітамін Е-ацетат, тіаміну мононітрат, рибофлавін, піридоксину гідрохлорид, аскорбінова кислота, кальцію D-пантотенат, фолієва кислота, нікотинамід, д-біотин, вітамін В12), допоміжні компоненти.

Дріжджі пивні З зародками пшениці: автолізат пивних дріжджів, зародки пшениці, вітамінний премікс (вітамін Е-ацетат, тіаміну мононітрат, рибофлавін, піридоксину гідрохлорид, аскорбінова кислота, кальцію D-пантотенат, фолієва кислота, нікотинамід, д-біотин, вітамін В12), допоміжні компоненти.

Дріжджі пивні З йодом: автолізат пивних дріжджів, йодид калію, вітамінний премікс (вітамін Е-ацетат, тіаміну мононітрат, рибофлавін, піридоксину гідрохлорид, аскорбінова кислота, кальцію D-пантотенат, фолієва кислота, нікотинамід, д-біотин, вітамін В12), допоміжні компоненти.

Дріжджі пивні З калієм: автолізат пивних дріжджів, хлорид калію, вітамінний премікс (вітамін Е-ацетат, тіаміну мононітрат, рибофлавін, піридоксину гідрохлорид, аскорбінова кислота, кальцію D-пантотенат, фолієва кислота, нікотинамід, д-біотин, вітамін В12), допоміжні компоненти.

Дріжджі пивні З кальцієм та залізом: автолізат пивних дріжджів, кальцію сульфат, заліза сульфат, вітамінний премікс (вітамін Е-ацетат, тіаміну мононітрат, рибофлавін, піридоксину гідрохлорид, аскорбінова кислота, кальцію D-пантотенат, фолієва кислота, нікотинамід, д-біотин, вітамін В12), допоміжні компоненти.

Дріжджі пивні З кальцієм та магнієм: автолізат пивних дріжджів, кальцію сульфат, магнію оксид, вітамінний премікс (вітамін Е-ацетат, тіаміну мононітрат, рибофлавін, піридоксину гідрохлорид, аскорбінова кислота, кальцію D-пантотенат, фолієва кислота, нікотинамід, д-біотин, вітамін В12), допоміжні компоненти.

Дріжджі пивні З кальцієм, магнієм та залізом: автолізат пивних дріжджів, кальцію сульфат, заліза сульфат, магнію оксид, вітамінний премікс (вітамін Е-ацетат, тіаміну мононітрат, рибофлавін, піридоксину гідрохлорид, аскорбінова кислота, кальцію D-пантотенат, фолієва кислота, нікотинамід, д-біотин, вітамін В12), допоміжні компоненти.

Дріжджі пивні З кальцієм, магнієм та цинком: автолізат пивних дріжджів, кальцію карбонат, цинку оксид, магнію оксид, вітамінний премікс (вітамін Е-ацетат, тіаміну мононітрат, рибофлавін, піридоксину гідрохлорид, аскорбінова кислота, кальцію D-пантотенат, фолієва кислота, нікотинамід, д-біотин, вітамін В12), допоміжні компоненти.

Дріжджі пивні З кальцієм: автолізат пивних дріжджів, кальцію сульфат, вітамінний премікс (вітамін Е-ацетат, тіаміну мононітрат, рибофлавін, піридоксину гідрохлорид, аскорбінова кислота, кальцію D-пантотенат, фолієва кислота, нікотинамід, д-біотин, вітамін В12), допоміжні компоненти.

Дріжджі пивні З ламінарією: автолізат пивних дріжджів, ламінарія, вітамінний премікс (вітамін Е-ацетат, тіаміну мононітрат, рибофлавін, піридоксину гідрохлорид, аскорбінова кислота, кальцію D-пантотенат, фолієва кислота, нікотинамід, д-біотин, вітамін В12), допоміжні компоненти.

Дріжджі пивні З магнієм: автолізат пивних дріжджів, оксид магнію, вітамінний премікс (вітамін Е-ацетат, тіаміну мононітрат, рибофлавін, піридоксину гідрохлорид, аскорбінова кислота, кальцію D-пантотенат, фолієва кислота, нікотинамід, д-біотин, вітамін В12), допоміжні компоненти.

Дріжджі пивні З мумійо: автолізат пивних дріжджів, мумійо, вітамінний премікс (вітамін Е-ацетат, тіаміну мононітрат, рибофлавін, піридоксину гідрохлорид, аскорбінова кислота, кальцію D-пантотенат, фолієва кислота, нікотинамід, д-біотин, вітамін В12), допоміжні компоненти.

Дріжджі пивні З плодами розторопші: автолізат пивних дріжджів, плоди розторопші, вітамінний премікс (вітамін Е-ацетат, тіаміну мононітрат, рибофлавін, піридоксину гідрохлорид, аскорбінова кислота, кальцію D-пантотенат, фолієва кислота, нікотинамід, д-біотин, вітамін В12), допоміжні компоненти.

Дріжджі пивні З селеном: автолізат пивних дріжджів, селену оксид, вітамінний премікс (вітамін Е-ацетат, тіаміну мононітрат, рибофлавін, піридоксину гідрохлорид, аскорбінова кислота, кальцію D-пантотенат, фолієва кислота, нікотинамід, д-біотин, вітамін В12), допоміжні компоненти.

Дріжджі пивні З сіркою: автолізат пивних дріжджів, сірка осаджена, вітамінний премікс (вітамін Е-ацетат, тіаміну мононітрат, рибофлавін, піридоксину гідрохлорид, аскорбінова кислота, кальцію D-пантотенат, фолієва кислота, нікотинамід, д-біотин, вітамін В12), допоміжні компоненти.

Дріжджі пивні З цинком: автолізат пивних дріжджів, оксид цинку, вітамінний премікс (вітамін Е-ацетат, тіаміну мононітрат, рибофлавін, піридоксину гідрохлорид, аскорбінова кислота, кальцію D-пантотенат, фолієва кислота, нікотинамід, д-біотин, вітамін В12), допоміжні компоненти.

Дріжджі пивні З чебрецем: автолізат пивних дріжджів, чебрець, вітамінний премікс (вітамін Е-ацетат, тіаміну мононітрат, рибофлавін, піридоксину гідрохлорид, аскорбінова кислота, кальцію D-пантотенат, фолієва кислота, нікотинамід, д-біотин, вітамін В12), допоміжні компоненти.

Дріжджі пивні З чорницею: автолізат пивних дріжджів, чорниця, вітамінний премікс (вітамін Е-ацетат, тіаміну мононітрат, рибофлавін, піридоксину гідрохлорид, аскорбінова кислота, кальцію D-пантотенат, фолієва кислота, нікотинамід, д-біотин, вітамін В12), допоміжні компоненти.

Дріжджі пивні З ехінацеєю: автолізат пивних дріжджів, ехінацея, вітамінний премікс (вітамін Е-ацетат, тіаміну мононітрат, рибофлавін, піридоксину гідрохлорид, аскорбінова кислота, кальцію D-пантотенат, фолієва кислота, нікотинамід, д-біотин, вітамін В12), допоміжні компоненти.

Дріжджі пивні З янтарною кислотою: автолізат пивних дріжджів, бурштинова кислота, вітамінний премікс (вітамін Е-ацетат, тіаміну мононітрат, рибофлавін, піридоксину гідрохлорид, аскорбінова кислота, кальцію D-пантотенат, фолієва кислота, нікотинамід, д-біотин, вітамін В12), допоміжні компоненти.

Дріжджі пивні Хондроетин + глюкозамін: автолізат пивних дріжджів, глкозамін, хондроїтин, вітамінний премікс (вітамін Е-ацетат, тіаміну мононітрат, рибофлавін, піридоксину гідрохлорид, аскорбінова кислота, кальцію D-пантотенат, фолієва кислота, нікотинамід, д-біотин, вітамін В12), допоміжні компоненти.

Дріжджі пивні Чиста шкіра: автолізат пивних дріжджів, порошок трави череди, вітамін С, нікотинова кислота, вітамінний премікс (вітамін Е-ацетат, тіаміну мононітрат, рибофлавін, піридоксину гідрохлорид, аскорбінова кислота, кальцію D-пантотенат, фолієва кислота, нікотинамід, д-біотин, вітамін В12), допоміжні компоненти.

Опис діючих речовин

Кальцій – один з найважливіших мікроелементів, необхідних для функціонування людського організму, який надходить ззовні. Іони кальцію беруть участь у процесах згортання крові, регуляції проникності клітинних мембран, провідності нервових імпульсів, беруть участь в регуляції найрізноманітніших біохімічних процесів — секреції гормонів, м’язових скороченнях та ін. Кальцій є життєво необхідним елементом для підтримки здорових зубів і кісток.

Спосіб застосування

Дріжджі пивні Дитячі: дітям з 7 років — по 2 таблетки 2 рази на день за 10 хвилин до приймання їжі, запивати водою. Курс прийому — 1 місяць.

Дріжджі пивні Для волосся, шкіри та нігтів: дорослим та дітям старше 12 років — по 4 таблетки 3 рази на день за 10 хвилин до приймання їжі, запити водою.

Дріжджі пивні Імуностимулюючі: дорослим та дітям старше 12 років — по 4 таблетки 3 рази на день за 10 хвилин до приймання їжі, запити водою.

Дріжджі пивні Йод + кальцій: дорослим та дітям старше 12 років — по 4 таблетки 3 рази на день за 10 хвилин до приймання їжі, запити водою.

Дріжджі пивні Косметичні: дорослим та дітям старше 12 років — по 4 таблетки 3 рази на день за 10 хвилин до приймання їжі, запити водою.

Дріжджі пивні Натуральні: дорослим і дітям старше 12 років — по 4 таблетки 3 рази на день за 10 хвилин до приймання їжі, запивати водою.

Дріжджі пивні Загальнозміцнюючі: дорослим та дітям старше 12 років — по 4 таблетки 3 рази на день за 10 хвилин до приймання їжі, запивати водою.

Дріжджі пивні З бета-каротином: дорослим і дітям старше 12 років — по 4 таблетки 3 рази на день за 10 хвилин до приймання їжі, запивати водою.

Дріжджі пивні З вітаміном С: дорослим і дітям старше 12 років — по 4 таблетки 3 рази на день за 10 хвилин до приймання їжі, запивати водою.

Дріжджі пивні З залізом: дорослим і дітям старше 12 років — по 4 таблетки 3 рази на день за 10 хвилин до приймання їжі, запивати водою.

Дріжджі пивні З женьшенем: дорослим і дітям старше 12 років — по 4 таблетки 3 рази на день за 10 хвилин до приймання їжі, запивати водою.

Дріжджі пивні З зародками пшениці: дорослим і дітям старше 12 років — по 4 таблетки 3 рази на день за 10 хвилин до приймання їжі, запивати водою.

Дріжджі пивні З йодом: дорослим та дітям старше 12 років — по 4 таблетки 3 рази на день за 10 хвилин до приймання їжі, запити водою.

Дріжджі пивні З калієм: дорослим та дітям старше 12 років — по 4 таблетки 3 рази на день за 10 хвилин до приймання їжі, запити водою.

Дріжджі пивні З кальцієм та залізом: дорослим та дітям старше 12 років — по 4 таблетки 3 рази на день за 10 хвилин до приймання їжі, запити водою.

Дріжджі пивні З кальцієм та магнієм: дорослим та дітям старше 12 років — по 4 таблетки 3 рази на день за 10 хвилин до приймання їжі, запити водою.

Дріжджі пивні З кальцієм, магнієм та залізом: дорослим та дітям старше 12 років — по 4 таблетки 3 рази на день за 10 хвилин до приймання їжі, запити водою.

Дріжджі пивні З кальцієм, магнієм та цинком: дорослим та дітям старше 12 років — по 4 таблетки 3 рази на день за 10 хвилин до приймання їжі, запити водою.

Дріжджі пивні З кальцієм: дорослим та дітям старше 12 років — по 4 таблетки 3 рази на день за 10 хвилин до приймання їжі, запити водою.

Дріжджі пивні З ламінарією: дорослим та дітям старше 12 років — по 4 таблетки 3 рази на день за 10 хвилин до приймання їжі, запити водою.

Дріжджі пивні З магнієм: дорослим та дітям старше 12 років — по 4 таблетки 3 рази на день за 10 хвилин до приймання їжі, запити водою.

Дріжджі пивні З мумійо: дорослим та дітям старше 7 років — по 2 таблетки 2 рази на день за 10 хвилин до приймання їжі, запити водою.

Дріжджі пивні З плодами розторопші: дорослим та дітям старше 12 років — по 4 таблетки 3 рази на день за 10 хвилин до приймання їжі, запити водою.

Дріжджі пивні З селеном: дорослим та дітям старше 12 років — по 4 таблетки 3 рази на день за 10 хвилин до приймання їжі, запити водою.

Дріжджі пивні З сіркою: дорослим та дітям старше 12 років — по 4 таблетки 3 рази на день за 10 хвилин до приймання їжі, запити водою.

Дріжджі пивні З цинком: дорослим та дітям старше 12 років — по 4 таблетки 3 рази на день за 10 хвилин до приймання їжі, запити водою.

Дріжджі пивні З чебрецем: дорослим та дітям старше 12 років — по 4 таблетки 3 рази на день за 10 хвилин до приймання їжі, запити водою.

Дріжджі пивні З чорницею: дорослим та дітям старше 12 років — по 4 таблетки 3 рази на день за 10 хвилин до приймання їжі, запити водою.

Дріжджі пивні З ехінацеєю: дорослим та дітям старше 12 років — по 4 таблетки 3 рази на день за 10 хвилин до приймання їжі, запити водою.

Дріжджі пивні З янтарною кислотою: дорослим та дітям старше 12 років — по 4 таблетки 3 рази на день за 10 хвилин до приймання їжі, запити водою.

Дріжджі пивні Хондроетин + глюкозамін: дорослим та дітям старше 12 років — по 4 таблетки 3 рази на день за 10 хвилин до приймання їжі, запити водою.

Дріжджі пивні Чиста шкіра: дорослим та дітям старше 12 років — по 4 таблетки 3 рази на день за 10 хвилин до приймання їжі, запити водою.

Протипоказання

Дріжджі пивні Дитячі: індивідуальна чутливість до окремих компонентів.

Дріжджі пивні Для волосся, шкіри та нігтів: індивідуальна чутливість до окремих компонентів, вагітність, годування грудьми немовлят.

Дріжджі пивні Імуностимулюючі: індивідуальна чутливість до окремих компонентів, вагітність, період лактації.

Дріжджі пивні Йод + кальцій: індивідуальна чутливість до окремих компонентів, вагітність, період лактації.

Дріжджі пивні Косметичні: індивідуальна чутливість до окремих компонентів, вагітність, період лактації.

Дріжджі пивні Натуральні: індивідуальна чутливість до окремих компонентів, вагітність, період лактації.

Дріжджі пивні Загальнозміцнюючі: індивідуальна чутливість до окремих компонентів, вагітність, період лактації.

Дріжджі пивні З бета-каротином: індивідуальна чутливість до окремих компонентів, вагітність, період лактації.

Дріжджі пивні З вітаміном С: індивідуальна чутливість до окремих компонентів.

Дріжджі пивні З залізом: індивідуальна чутливість до окремих компонентів, вагітність, період лактації.

Дріжджі пивні З женьшенем: індивідуальна чутливість до окремих компонентів, вагітність, період лактації.

Дріжджі пивні З зародками пшениці: індивідуальна чутливість до окремих компонентів.

Дріжджі пивні З йодом: індивідуальна чутливість до окремих компонентів, вагітність, період лактації, особам із захворюваннями щитовидної залози, при вживанні інших препаратів йоду.

Дріжджі пивні З калієм: індивідуальна чутливість до окремих компонентів, вагітність, період лактації, порушення видільної функції нирок.

Дріжджі пивні З кальцієм та залізом: індивідуальна чутливість до окремих компонентів, вагітність, період лактації.

Дріжджі пивні З кальцієм та магнієм: індивідуальна чутливість до окремих компонентів, вагітність, період лактації.

Дріжджі пивні З кальцієм, магнієм та залізом: індивідуальна чутливість до окремих компонентів.

Дріжджі пивні З кальцієм, магнієм та цинком: індивідуальна чутливість до окремих компонентів, вагітність, період лактації.

Дріжджі пивні З кальцієм: індивідуальна чутливість до окремих компонентів.

Дріжджі пивні З ламінарією: індивідуальна чутливість до окремих компонентів, вагітність, період лактації.

Дріжджі пивні З магнієм: індивідуальна чутливість до окремих компонентів.

Дріжджі пивні З мумійо: індивідуальна чутливість до окремих компонентів.

Дріжджі пивні З плодами розторопші: індивідуальна чутливість до окремих компонентів, вагітність, період лактації.

Дріжджі пивні З селеном: індивідуальна чутливість до окремих компонентів, вагітність, період лактації.

Дріжджі пивні З сіркою: індивідуальна чутливість до окремих компонентів, вагітність, період лактації.

Дріжджі пивні З цинком: індивідуальна чутливість до окремих компонентів.

Дріжджі пивні З чебрецем: індивідуальна чутливість до окремих компонентів.

Дріжджі пивні З чорницею: індивідуальна чутливість до окремих компонентів, вагітність, період лактації.

Дріжджі пивні З ехінацеєю: індивідуальна чутливість до окремих компонентів.

Дріжджі пивні З янтарною кислотою: індивідуальна чутливість до окремих компонентів.

Дріжджі пивні Хондроетин + глюкозамін: індивідуальна чутливість до окремих компонентів, вагітність, період лактації.

Дріжджі пивні Чиста шкіра: індивідуальна чутливість до окремих компонентів, вагітність, період лактації.

Форма випуску

Таблетки по 500 мг № 100 і № 200.

Термін придатності

24 місяці.