Все аптеки Украины
Киев (адрес не указан)
Косметичні засобиЗасоби по догляду за волоссям і нігтямиЗасоби по догляду за нігтямиЦИКЛОЖЕН ПРОТИГРИБКОВИЙ ЛАК ДЛЯ НІГТІВ (CYCLOJEN ANTIFUNGAL NAIL POLISH)

ЦИКЛОЖЕН ПРОТИГРИБКОВИЙ ЛАК ДЛЯ НІГТІВ (CYCLOJEN ANTIFUNGAL NAIL POLISH) (312680) - інструкція із застосування Косметичні засоби

  • Інструкція
  • Ціни
  • Карта
  • Діагнози
ЦИКЛОЖЕН ПРОТИГРИБКОВИЙ ЛАК ДЛЯ НІГТІВ (CYCLOJEN ANTIFUNGAL NAIL POLISH)
Вага
3 г
Виробник
Лаборатория Serra Pamies S.A
Сертифікат
12.2-18-3/5495 від 24.03.2021

ЦИКЛОЖЕН ПРОТИГРИБКОВИЙ ЛАК ДЛЯ НІГТІВ інструкція із застосування

Характеристика

Цикложен протигрибковий лак для нігтів — протигрибковий лак для місцевого використання (нігтів). Активна речовина циклопірокс (Cyclopiroxum) проникає в нігтьову пластину, де виявляє протигрибкову дію на збудники грибкових інфекцій нігтів. Протигрибковий ефект циклопіроксу полягає на придушенні надходження в клітину та індукції виведення з клітини необхідних для її життєдіяльності компонентів. Циклопірокс має антибактеріальну дію відносно грампозитивних та грамнегативних збудників. Цикложен протигрибковий лак для нігтів використовується при грибкових захворюваннях нігтів.

Рекомендації по використанню

Цикложен протигрибковий лак наносять на нігті. Цикложен протигрибковий лак тонким шаром наносять на уражені нігті через день протягом 1-го місяця. Це гарантує насичення нігтя активною речовиною. На 2-й місяць використання частоту нанесення знижують до 2 разів на тиждень і, починаючи з 3-го місяця та надалі, наносити 1 раз в тиждень.
Перед початком використання видалити тканини ураженого нігтя ножицями або спеціальними пилками для нігтів. Очистити поверхню нігтя спиртовим тампоном. Нанести Цікложен протигрибковий лак рівномірно на поверхню ураженого нігтя. Нанесений шар лаку знімати 1 раз в тиждень спиртовими тампонами. Тривалість використання Цікложен протигрибковий лак залежить від ступеня зараження, але не повинна перевищувати 6 міс. При сумніві, в вартості продовження використання Цікложен протигрибковий лак, слід проконсультуватися з лікарем.

Особливості застосування

не використовувати Цікложен протигрибковий лак для нігтів за наявності алергії до компонентів цього засобу. Не слід використовувати Цікложен протигрибковий лак для нігтів в період вагітності та годування груддю, а також у дітей. Уникати попадання лаку в очі та слизові оболонки. Тільки для зовнішнього використання. Не застосовувати інші лаки для нігтів на оброблених Цікложеном нігтях. Для запобігання висихання Цікложен, необхідно щільно закривати флакон з лаком відразу після використання.

Умови зберігання

при температурі 5-25 °С.