Все аптеки Украины
Киев (адрес не указан)

Ременс® краплі оральні флакон-крапельниця 20 мл, №1 Лікарський препарат

  • Інструкція
  • Про препарат
  • Ціни
  • Карта
  • Аналоги
Ременс®
Форма випуску
Краплі оральні
Об'єм
20 мл
Сертифікат
UA/2164/02/01 від 20.03.2017

Ременс краплі оральні інструкція із застосування

Лікарська форма

Краплі оральні.

Прозора ледь жовтуватого кольору рідина.

Фармакотерапевтична група

Комплексний гомеопатичний препарат.

Препарат відновлює гормональний гомеостаз через регуляцію взаємодії у системі гіпоталамус-гіпофіз-яєчники-органи-мішені.

Препарат сприяє відновленню регулярності та двофазності менструального циклу; зменшує біль при менструаціях — усуває альгодисменорею, нормалізує об'єм крововтрати під час менструацій; зменшує прояви передменструального синдрому (дратівливість, плаксивість, схильність до депресії, набряки, нагрубання молочних залоз, висипання на шкірі).

Застосування препарату у пременопаузальному періоді та під час менопаузи зменшує частоту та вираженість клімактеричних порушень:

  • нейровегетативних (припливи жару, гіпергідроз (пітливість), відчуття серцебиття та мігрень, запаморочення);
  • психоемоційних (дратівливість, депресія, безсоння), Ременс® зменшує емоційну неврівноваженість, дратівливість, агресивність; покращує настрій;
  • метаболічні (нормалізує жировий обмін, стабілізує артеріальний тиск та зменшує ризик розвитку серцево-судинних захворювань).

Препарат покращує адаптацію жіночого організму до вікових змін гормонального гомеостазу, запобігає передчасному старінню та появі надмірної маси тіла.

При застосуванні у комплексному лікуванні запальних гінекологічних захворювань препарат виявляє протизапальну дію на органи сечостатевої системи, що разом із нормалізацією гормонального фону сприяє швидшому одужанню, запобігає хронізації та рецидивам.

Протипоказання

Підвищена чутливість до будь-якого компонента препарату.

Спосіб застосування та дози

При порушеннях менструального циклу: дорослі та діти від 12 років застосовують по

10 крапель 3 рази на добу протягом 3 місяців, при необхідності курс можна повторити через

1 місяць.

При клімактеричних розладах: по 10 крапель 3 рази на добу терміном не менше 6 місяців. Після стабілізації стану можливий перехід на 1–2-разовий прийом препарату.

У комплексному лікуванні запальних гінекологічних захворювань: по 10 крапель 3 рази на добу протягом 3 місяців, при необхідності курс можна повторити через 1 місяць.

Препарат приймати у чистому вигляді або розведеним у столовій ложці води.

На початку лікування, а також у випадках, що вимагають швидкого послаблення симптомів, рекомендований прийом препарату кожні півгодини-годину до 8 разів на добу до покращання стану, але не більше 3-х діб, після чого застосовувати 3 рази на добу.

Для досягнення максимального ефекту рекомендується приймати Ременс® у проміжках між прийомами їжі (за 30 хвилин до або через 1 годину після їди), потримати препарат деякий час у роті перед проковтуванням.

Передозування

Компоненти препарату знаходяться у дуже високих розведеннях, тому ніяких токсичних або небажаних ефектів не повинно спостерігатися у випадку передозування.

Випадків передозування не було зареєстровано.

Термін придатності

5 років.

Не застосовувати препарат після закінчення терміну придатності, зазначеного на упаковці.

Умови зберігання

Лікарський засіб зберігати у щільно закритому флаконі в оригінальній картонній упаковці при температурі не вище 30 °С у недоступному для дітей місці.

Упаковка

По 20 або 50, або 100 мл у флаконах-крапельницях, у картонній упаковці.

Категорія відпуску

Без рецепта.