Сорбіт 125 г №1
Сорбіт інструкція із застосування
Склад
- сорбіт
Калорійність — 420,0 ккал.
Сорбіт харчовий — натуральний замінник цукру. Використовується для заміни цукру в напоях (чай, кава, компоти, киселі, плодоовочеві соки), при приготуванні кондитерських виробів і випічки, варення, джемів, а також різних дієтичних десертах для дорослого і дитячого харчування, як хворої, так і здорової людини.
Без ГМО.
Властивості
- висока засвоюваність (98%) організмом
- володіє антикетогенною дією
- стимулює виділення шлункового соку
- жовчогінний засіб
- сприяє зменшенню болю, нудоти, гіркоти у роті при гострих і хронічних захворюваннях печінки
- яскраво виражена проносна дія
- сприяє зниженню витрати Вітаміну В1, В6, біотину
- покращує мікрофлору кишківника
- проявляє діуретичний ефект
Рекомендації до застосування
- цукровий діабет
- хронічний холіцестіт
- спортивні навантаження
- запор
- ожиріння
- серцево-судинні захворювання
- алергічні реакції
- набряк легенів
- уремія
- стоматологічні захворювання
- підвищений очний тиск
- при проведенні зондування
Спосіб застосування
Рекомендоване добове споживання сорбіту складає не більше 30 г.
Середня доза: 5–10 г продукту 2–3 рази на день за 30 хвилин до прийому їжі, або через годину після прийому.
Водний розчин: 10% водний розчин від 50 до 150 мл рідини 2–3 рази на день.
Застереження
Перевищення рекомендованої норми вживання може викликати проносну реакцію.
Протипоказання
- вагітність
- жовчнокам'яна хвороба
Умови та термін зберігання
Зберігати 12 місяців від дати виготовлення в сухому, захищеному від світла місці, при температурі від 18 °C до 25 °C .
Форма випуску
Упаковка 125 г і 250 г.
