Доппельгерц® System Магній B6 Депо таблетки, №30 Лікарський препарат

  • Інструкція
  • Про препарат
  • Ціни
  • Карта
Доппельгерц® System Магній B6 Депо

Доппельгерц систем Магній B6 Депо інструкція із застосування

Склад

Активні інгредієнти

Кожна ½ таблетки містить

Кожна таблетка містить

Магній:

Вітамін В6

200 mg(мг)

2,5 mg(мг)

400 mg (мг)

5 mg (мг)

Інгредієнти:

магнію оксид, тримагнію дицитрат, мікрокристалічна целюлоза Е460(і), ізомальт Е953, дикальцію фосфат Е341(іі), крохмаль модифікований, натрію кроскармелоза Е468, гідроксипропілметилцелюлоза Е464, полівінілпіролідон Е1201, заліза оксиди та гідроксиди Е172, жирні кислоти Е570, магнієві солі жирних кислот Е470b, гідроксипропілцелюлоза Е463, піридоксину гідрохлорид, тальк Е553b, кокосова олія.

Без лактози. Без глютену.

Фармакологічна дія:

Магній є важливим мінералом, який не виробляється організмом, отже надходження його можливо лише екзогенно. Його зберігання в організмі можливе в обмеженій кількості, а витрати можуть збільшуватись в залежності від потреб або навантаження організму. Достатнє надходження магнію сприяє нормальній роботі м’язів. Магній підтримує енергетичний обмін і збалансовану роботу нервової системи.

Таблетки магній 400 Депо від Доппельгерц System забезпечують організм магнієм протягом усього дня для стабільної роботи нервової та м’язової систем.

Пряма фаза забезпечить постачання 200 мг магнію, з яких 50 мг становить цитратна форма у поєднанні з 2,5 мг вітаміном В6.

Фаза депо забезпечує 200 мг магнію разом з 2,5 мг вітаміну В6.

2-х фазна таблетка Депо складається з двох шарів — прямого та тривалого вивільнення.

Шар «прямої фази» забезпечує організм магнієм за короткий проміжок часу завдяки швидкому вивільненню та цитратній формі магнію, який має більш високу біодоступність.

Шар «депо» підтримає оптимальний баланс магнію завдяки поступовому вивільненню.

Вітамін В6 сприяє нормальному обміну білка і глікогену, а також покращує абсорбцію магнію.

Рекомендації щодо застосування:

може бути рекомендована лікарем в раціонах дієтичного харчування як додаткове джерело магнію та вітаміну В6 для створення оптимальних дієтологічних умов функціонування організму людини. Не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Спосіб застосування

дорослим при підвищеній потребі в магнії, при важких фізичних навантаженнях, дієті, тощо рекомендований прийом 1 таблетки незалежно від прийому їжі один раз на добу. При незбалансованому харчуванні приймати по ½ таблетки незалежно від прийому їжі один раз на добу. Перед застосуванням рекомендована консультація лікаря.

Рекомендований термін застосування:

1 місяць, в подальшому термін застосування узгоджується з лікарем.

Застереження при застосуванні:

підвищена чутливість до окремих компонентів продукту. Під час вагітності, людям з захворюванням нирок прийом рекомендований після консультації лікаря.

Не перевищувати рекомендовану добову дозу.

Надмірне споживання може спричинити діарею.

Інформація для хворих на цукровий діабет:

1 таблетка містить 9 kJ (кДж)/ 2 kcal (ккал) та не містить хлібних одиниць.

Форма випуску

таблетки масою 1600 mg (мг) (по 10 таблеток в блістері, по 1, 3 або 6 блістерів разом з інструкцією в картонній упаковці).

30 таблеток = 48 g (г).

Умови зберігання

при температурі не вище +25 ºC, в сухому, недоступному для дітей місці.

Термін придатності

3 роки від дати виробництва.

Виробник

“Квайссер Фарма ГмбХ і Ко. КГ”, Шлезвігер Штрассе 74, 24941 Фленсбург, Німеччина.

Дистриб’ютор в Україні: ТОВ «Квайссер Фарма Україна», 02132, м. Київ, вул. Дніпровська набережна 26-Ж, оф. 49, тел./факс: 044 585–34–92, [email protected]

Вся продукція компанії Квайссер Фарма ГмбХ і Ко. КГ, виробляється на основі останніх досягнень в технології та відповідає високим міжнародним стандартам якості GMP

Не є лікарським засобом. Дієтична добавка. Без ГМО.

Виробник
Форма випуску
Таблетки
Кількість штук в упаковці
30 шт.